Mäntylä puski pisteet

Mäntylä puski pisteet TP-Seinäjoki pelasi talvikauden ensimmäisen kotiottelunsa kun Akatemia otti mittaa rovaniemeläisestä Kemijoki Akatemiasta. Kotivoitto irtosi numeroin 1-0 (0-0) Tero Mäntylän puskettua komean osuman toisen puoliajan alussa.Ensimmäisellä puoliajalla joukkueet pelasivat varsin tasapäisesti, joskin maalipaikat olivat kortilla. Parhaat saumat sattuivat kotijoukkueen Ville Pakkalalle ja Juho Pajulalle, mutta palloa ei saatu maaliin saakka. Myös rovaniemeläisillä oli yksi paikka, mutta pallo kolahti ristikkoon. Se olikin vierasjoukkueen ainoa todellinen paikka tehdä maali ottelussa.Kotijoukkueella oli toisella puoliajalla paikkansa tehdä lisäosuma, mutta Anssi Syrjämäen veto kilahti tolpasta takaisin peliin.Voitto maistui hyvälle ja oli peli oli joukkueelta varsin tasapainoinen esitys muutaman harjoituskerran jälkeen.”Oli tämä meiltä noin 300 % parempi esitys kuin Kuopiossa. Pelasimme hyvin niin kauan kuin jaksoimme. Erityisen iloinen olin Jaakko Lammen pelistä vasempana pakkina. Myös Pajula oli keskikentällä hyvä niin kauan kuin jaksoi. Alakerta pelasi muutenkin kokonaisuudessaan ihan hyvin”, kehui valmentaja Asko Ristimäki joukkueen esitystä.Ottelun ainoa maali syntyi kulmurista. Sitä edelsi vaihdosta kehiin tulleen Karri Hiirikosken hyvä karvaus, jonka seurauksena kulmuri saatiin. Kulmurin antoi Tommi Haanpää erinomaisesti suoraan Mäntylälle, jonka hieno pusku upposi aivan yläkulmaan.”Siinäkin mielessä peli oli ihan OK, että ne asiat, joita ehdimme treeneissä harjoitella välipäivinä toimivat mukavasti”, iloitsi Ristimäki.Vierasjoukkueen paras pelaaja oli etutopparina pelannut Jussi Inkeröinen. Ottelun tuomari, Pauli Hietamäki hoiti hommansa kunnialla varoittaen vieraista rumasti sukille tullutta Juho Pernua. Sen sijaan Hietamäki armahti jostakin kumman syystä kaksi muuta rovaniemeläistä vieläkin härskimmistä tempuista.Seuraavaksi TP-Seinäjoki kohtaa OLS:n Akatemian jo lauantaina kotiottelussa, joka pelataan Areenassa klo 14.00.