Matias taas maajoukkueeseen

SJK-junioreiden kasvatti, Matias Vainionpää, on mukana Suomen U21-maajoukkueessa, joka kohtaa syyskuun alussa kahdessa EM-karsintaottelussa Viron ja Kroatian. Suomen osalta karsintapelit alkavat Pärnussa isäntämaa Viroa vastaan perjantaina 3. syyskuuta.

Suomen kanssa samassa EM-karsintalohkossa pelaavat Viro ja Kroatian lisäksi Azerbaidzhan, Itävalta ja Norja. EM-kisat järjestetään kesällä 2023 Georgiassa ja Romaniassa. Kisoihin pääsee yhteensä 16 joukkuetta.

Ensimmäisen kotiottelunsa Suomi pelaa tiistaina 7. syyskuuta Oulussa Kroatiaan vastaan.

Matias nousi viime kaudella mukaan Juha Malisen valmentamaan ryhmään pelattuaan vahvasti Veikkausliigassa. Monelle Matiaksen valinta tuli varmasti yllätyksenä, mutta nuori mies on tehnyt erinomaista ja tavoitehakuisaa työtä saavuttaakseen päämääränsä siinä myös onnistuen.

Matias on jokaiselle pikkujuniorillemme aivan loistava esimerkki siitä, mihin voi Seinäjoeltakin päästä tekemällä hyvää työtä. Koko seuraväki yhtyy taatusti onnitteluihin tälläkin kertaa!

SJK:sta kutsun saivat myös Daniel Håkans ja Pyry Hannola. Junnut onnittelevat kaksikkoa valinnasta siinä kuin Matiastakin!

Uutisen maajoukkuevalinnoista voi käydä lukemassa kokonaisuudessaan Suomen Palloliiton sivuilta, jonne pääsee suoraan tästä.

Linkki 1