Meidän miehiä No 4

Neljäntenä Meidän miehenä kuullaan kuulumiset Santasen Jounilta. Mies tiesi tasan tarkkaan maalin paikan ja paukuttikin osumia TP-55:lle niin Veikkausliigassa kuin Ykkösessäkin.

Koska edustit TP-55:ä: 1997-98 Ikä: 50Syntymäpaikka: TampereNykyinen kotipaikka: NokiaPerhe: Naimisissa, 17 v poika ja 12 v tyttö

Urheilutausta: Jalkapalloa Ilveksen junioreissa ja jääkiekkoa Ilveksessä 13-vuotiaaksi.Saavutukset: A-junioreiden SM-hopea, 45-vuotiaiden SM-kultaa ja 45-vuotiaiden futsal SM-kultaa

Ammatti: KoneenhoitajaKoulutus: Radio- ja TV-asentaja

Miten päädyit mukaan TP-55:n toimintaan: Päädyin seuraan kun valmentaja Markku Wacklin otti yhteyttä.Millainen seura TP-55 on Sinun mielestäsi: TP-55 oli kiva seura jossa asiat hoidetttiin hienosti. Sovituista asioista pidetttiin kiinni. Hyvät muistot jäi ajasta Seinäjoella.

Oletko seurannut SJK-junioreiden ja/tai SJK:n toimintaa? En ole enää hirveästi seurannut SJK:n toimintaa.

Mitä on tapahtunut elämässäsi sen jälkeen kun lähdit Seinäjoelta? Lähdettyäni Seinäjoelta jatkoin pelaamista Tampereella, Kaskisissa ja Somerolla. Työssä olen ollut Nokian renkailla 18 vuotta.

Oletko vielä mukana jalkapallohommissa? Nykyään pelaan ikämiesjalkapalloa Ilveksessä. Valmennan tällä hetkellä myös FC Nokian 12-13 vuotiaita tyttöjä.