Messu Cup TP:n juhlaa

TP-Seinäjoen juniorijoukkueet menestyivät aivan loistavasti Kauhajoella järjestetyssä Messu Cupissa viikonloppuna. Itse asiassa kaikki ne sarjat, joissa finaalit pelattiin ja joihin ornassi-mustat osallistuivat, päättyivät myös TP-Seinäjoen juhliin.Ysikasit kaatoivat finaalissa Sepsi-78:n 2-1, Ysiysit niputtivat päätösottelussaan Sporting Kristinan 3-1 ja Nollanollien Oranssi päätti turnauksen 5-1 -voittoon FC Eurajoesta. Musta sijoittui puolestaan sijalle 17.Nollaykkösten Oranssi joukkue voitti kuudesta pelistään viisi pelaten kerran tasan. Musta joukkue puolestaan voitti neljä matsia häviten kahdesti.Nollakakkosten saldona oli kolme voittoa ja kaksi tappiota.Aika harvoin mikään turnaus on mennyt näin hyvin TP-Seinäjoen joukkueilta.