Muhkea vierasvoitto mukaan

TPV – SJK-juniorit 0-4 (0-2)05 min 0-1 Matias Vainionpää11 min 0-2 Juska Päivänurmi52 min 0-3 Oskar Pihlaja (rp)57 min 0-4 Matias VainionpääSJK-junioreiden B-junnujen maalihanat avautuivat kuin se kuuluisa tomtaattisosepurnukka konsanaan. Nyt vain ei saatu ketsuppia rinnuksille, vaan palloja reppuun ihan komeasti, sillä pisteet lähtivät mukaan Tampereen Kaukajärveltä laukeuksille selvin numeroin.Tälläkin kertaa SJK-juniorit sai mainion startin otteluun, sillä jo kamppailun viidennellä peliminuutilla Matias Vainionpää vei vieraat johtoon ja kuusi minuuttia myöhemmin asialla oli Juska Päivänurmi. Näissä lukemissa mentiin ottelussa tauolle.Nyt ei tahti muuttunut, eikä sulamista tapahtunut, kuyten viikko sitten. Sen sijaan vieraat viimeistelivät vielä kahdesti. Ensin Oskar Pihlaja pisti pilkulta numeroiksi 3-0 ja Matias Vainionpää täydensi erinomaisen iltapäivänsä toisella maalillaan ennen kuin tuntiakaan oli pelattu.Voiton myötä SJK-junioreiden sijoitus parani kertaheitolla peräti viisi pykälää ja joukkue nousi komeasti pois putoajan paikalta viidenneksi. Eipä siis ihme, että joukkueen vastuuvalmentaja, Jyri Hietaharju myhäilikin ottelun jälkeen.

– Hyvä esitys pojilta. Vietiin peliä alusta loppuun ja ansaittiin selkeästi voitto, aloitti "Jylppy" matsin perkaamisen sanoiksi.

– Kokonaisuudessa peli oli erittäin ehjää pelaamista. Vastustaja sai toki muutaman paikan ja rankkarin ihan lopussa, mutta Allu hoiti näistä tyylikkäät torjunnat, jatkoi Hietaharju.

– Tehtiin ekalla jaksolla hienosti pelatut maalit ja pelattiin muutenkin hyvin. Puhuttiin kopissa tauolla, että homma ei ole ohi ja meidän pitää jatkaa nöyrästi. Pojat pitivätkin pallon liikkeellä myös toisella jaksolla ja tasapaino säilyi pelaamisessa, jatkoi Hietaharju muistutettuaan joukkuettaan viime viikonlopun kamppailusta.

– Selkeästi kypsempi esitys kuin viikko sitten. Joukkue oli sisuuntunut selkeästi PJK pelistä, mikä oli hieno nähdä, lopetti tyytyväinen koutsi.