Päivä päättyi voittoon

SJK-juniorit – Komeetat 1-3 (0-2)

05 min 0-1 Joona Piik

13 min 0-2 Joonatan Reina

59 min 0-3 Jaakko Björn

68 min 1-3 Onni Kandelin

JJK – SJK-juniorit 0-2 (0-1)

29 min 0-1 Paavo Nyrhinen

69 min 0-2 Nico Rajala

Puolen Suomen Liiga jatkui Wallsport Areenassa Seinäjoen nurmikenttien oltua vielä kuluvan viikonlopun ajan käyttökiellossa julmetun myöhäisen kevään vuoksi. C14 -ikäluokan peleissä SJK-juniorit kärsi aamuottelussaan 3-1 -tappion jyväskyläläiselle Komeetoille. Ainoa valopilkku ottelussa nähtiin toisen puoliajan lopulla Onni Kandelinin ehosteltua numeroita. Eipä silti, ensimmäisellä puoliajalla vieraat iskivät maalit kotijoukkueen kolisutettua maalipuita ja hallittua peliäkin ajoittain ihan mukavasti.

Päivä päättyi kuitenkin iloisemmissa merkeissä, sillä nyt vierasjoukkueena kotihallissaan pelanneet junnut ottivat Jyväskylän Jalkapalloklubista maukkaan kahden maalin voiton. Ensimmäisellä puoliajalla Paavo Nyrhinen vei SJK-juniorit johtoon ja toisella puoliajalla Nico Rajala sinetöi loppunumeroiksi 2-0.