Murskavoitto mukaan Nivalasta

SJK-junioreiden B2- joukkue avasi Kakkosen sarjakautensa murskavoitolla Nivalassa.Saattaa muuten hyvinkin olla, että vierasmatka Nivalaan oli myös seurahistorian ensimmäinen laatuaan. Tai no, ei niitä ainakaan erityisen tiheään ole tehty. Jos tulokset ovat yämän kaltaisia, niin miksei sinne jatkossakin reissaisi. Voitto nimittäin lähti mukaan lukemin 12-0 (7-0)

Ottelu oli alusta saakka SJK:n hallintaa. Matsi oli lukemissa 0-3 vain seitsemän pelatun minuutin jälkeen. SJK jatkoi  omaa maltillista peliään ja puoliajalla ottelu oli lukemissa 0-7, maalintekijöinä Elari Hautamäki (3), Kaapo Kangaskokko (2), Roope Nyrhinen ja Miro Koskiniemi kertaalleen.

Toisella jaksolla pelin kulku jatkui samanlaisena ja SJK kaunisteli numeroita viiden maalin verran. Maalintekijöinä Kangaskokko (2), Luukas Ventelä (2) ja Koskiniemi kertaalleen.

Valmentaja Petri Kangaskokko oli tyytyväinen joukkueen esitykseen ja siihen, että jokainen pelaaja pääsi avaamaan sarjakautensa pitkän harjoituskauden jälkeen. Pelit ovat kuitenkin se juttu miksi tätä homma tehdään. Sarjapelit joukkueella jatkuvat jo tulevana torstaina Joupiskalla kun vastaan tulee Sepsi-78. Ottelu alkaa klo 17.30-Tervetuloa katsomaan.