Toinen voitto muutamaan päivään

Todenteolla vauhtiin päässyt Liiga Pohjoisen karsintarupeama jatkui SJK-junioreiden P14-ikäryhmän osalta viikon toisella matsilla Wallsport Areenassa. Vieraaksi saapunut WFA/VIFK viiden seuran allstarstiimi pisti kyllä tiukasti hanttiin, mutta mitä pidemmälle ottelu meni, sitä selvemmin kotijoukkue sitä hallitsi.

SJK-juniorit v WFA/VIFK 2-0 (1-0)21 min 1-0 Lassi Harju45 min 2-0 Hermanni Honkola

Vierasjoukkueella oli muutama paikka ottelussa, mutta kaikista niistä selvittiin maalivahti Valtteri Puronvarren johdolla hyvin.

Kotijoukkueen avausmaali oli komea. Lassi Harju pääsi tulittamaan kerrassaan voimallisen vedon, joka upposi maalivahdin estelyistä huolimatta verkkoon.

Näytti siltä, ett toisella puoliajalla vierailta loppuivat jalat tyystin kotijoukkueen lisättyä tempoa peliinsä. Paikkoja alkoi tulla enemmän ja enemmän, mitä pidemmälle mentiin.

Toisen maalinsa SJK-juniorit sai melkoiseen tehtailuun tällä viikolla innostuneen Hermanni Honolan lauottua pelivälineen yläkulmaan. Eilenhän nuori palloilujonglööri pommitti hattutempun vuotta nuorempien asussa FF Jaroa vastaan.

Voitto nosti SJK-juniorit lohkon piikkipaikalle ja käytännössä se tarkoitti myös sitä, että Esa Haanpään suojatit tulevat jatkossa pelaamaan myös Liiga Pohjoisen otteluita.

Yksi merkillepantava juttu on nähty kuluvan viikon matseissa. SJK-junioreille ei pilkkua puhalleta, ei vaikka joku kuolisi rangaistusalueella. Saman kohtalon ovat kokeneet niin P13-pojat kuin vuotta vanhemmatkin. On vaikea ymmärtää, mistä moinen johtuu. Tänäänkin oli pari selvää rankkarinpaikkaa, mutta niin vain jäivät saamatta.

Kuvagalleria

Linkki 1