Musta 95 päätti murskavoitolla

Musta 95 päätti murskavoitolla 4.9 Sporting – TP-Seinäjoki Musta 1-1 (0-0)Ysivitosten Musta joukkue matkasi Kristiinan Sportingin vieraaksi Lapväärtin keskuskentälle. Ottelu käytiin aurinkoisessa mutta melko koleassa säässä. Ensimmäinen jakso pelattiin tasaväkisesti kummankaan joukkueen pystymättä rakentamaan kunnollisia maalinteko paikkoja. Toiselle jaksolle lähdettiin lukemista 0-0. Ottelun 40min Sportingin puolustus purki pallon pitkälle ja ensimmäisenä palloon ehti Sportingin Ruben Tåg, joka viimeisteli 1-0 isännille. Tästä eteenpäin jatkettiin vieraiden hienoisella painostuksella joka tuotti tulosta rangaistuspotkun muodossa isäntien puolustuksen virheestä. Janne Tuohisaari viimeisteli pilkusta 1-1, joka myös jäi ottelun lopputulokseksi.11.9. TP-Seinäjoki Musta – APV 3-1 (1-1)Mustan vieraaksi Jouppilanvuoren Tekonurmelle saapui APV. Tälläkin kertaa sää suosi ottelua ilman ollessa pilvipoutainen ja lämpötilankin lähennellessä 10 astetta. Ottelun ensi jaksolla TP Musta otti tahtipuikon käsiinsä ja vyörytti vaarallisia hyökkäyksiä vierailijoiden maalin tuntumaan. Jakson jo lähetessä loppuaan tavoitti Joona Ala-Hukkala mainiolla syötöllä Lauri ”Late” Ylinen-Luopaa joka ei erehtynyt vaan tykitti tarkasti lukemiksi 1-0 pelikellon näyttäessä 27 min. APV ei tästä masentunut vaan heti seuraavalla minuutilla Petteri Haveri tasoitti tilanteen 1-1 hyvällä yksilö suorituksella. Toinen jakso alkoi samalla tavoin kuin ensimmäinen, isännät loivat useita vaarallisia maalitekopaikkoja, viimeistelyssä kuitenkaan onnistumatta. Ottelun 54 minuutilla isäntien painostuksen päätteeksi vieraiden puolustus pelasi palloa kädellä rangaistusalueella ja tuomitun pilkun laukoi onnistuneesti Jaakko Vihanta. Ensimmäisestä jaksosta viisastuneena oranssipaitaiset riistivät heti aloituksen jälkeen pallon vierailta ja Lasse Ilves pääsi tykittämään loppulukemat 3-1 Mikko Lampisen hyvästä tarjoilusta.17.9. TP-Seinäjoki Musta – KOMU 14-1 (5-0)P13 I-divisioonan kauden viimeiseen otteluun saatiin vieraaksi KOMU. Jouppilanvuoren Tekonurmen iltavalaistuksessa käydystä ottelusta tuli kotijoukkueen maali-iloittelu.Ottelu alkoi heti isäntien kovalla painostuksella ja ainoastaan vieraiden maalivahdin hyvät torjunnat pitivät maalin puhtaana. Ottelukellon viisareiden osoittaessa 9 minuuttia isännät pistivät pystyyn varsinaiset maalitalkoot jotka päättyivät vasta ottelun loputtua. Neljä maalia urakoi Tuomas Lähdesmäki, kahden maalin viimeistelijöitä olivat Aleksi Leppänen, Tuomas Saikkonen, Tuukka Kankaanpää ja Joona Ala-Hukkala. Yhden maalin mieheen tekaisivat Jesse Isosaari ja Lauri Ylinen-Luopa. Syöttäjiä kaikkiin maaleihin ei ehditty kirjata ylös mutta kyllä koko joukkue osallistui näihin maalikarkeloihin. Vieraat pääsivät yllättäen kaventamaan 48 minuutilla isäntien vielä juhliessa yhdennettätoista maaliaan.Ysivitosten Musta joukkue sijoittui P13 I-divisioonassa mainion loppukauden ansiosta neljänneksi. Joukkue petrasi peli peliltä ja saavutti muutamia erityisen hienoja voittoja hyvistä vastustajista. Joukkueessa pelasivat: Alarinta Ilkka, Ahopelto Tuukka, Alho Henri, Iakovlev Konstantin, Ilves Lasse, Lähde Mikko, Saikkonen Mikko, Saikkonen Tuomas, Taw Reh, Laitamäki Alex ja Ylinen-Luopa Lauri. Lisäksi syyskaudella auttoivat Oranssin kaksoisedustus pelaajat:Alarinta Tuomo, Isosaari Jesse, Kankaanpää Tuukka, Leppänen Aleksi ja Vihanta Jaakko. Erityiset kiitokset -96 ikäluokan seuraaville pelaajille jotka mahdollistivat joukkueen osallistumisen sarjaan. Ala-Hukkala Joona, Salo Saku, Lampinen Mikko, Keski-Hynnilä Oula, Renko Verneri ja Sundman Jesse.