Närpiöstä vain pelikokemusta

Kraft v SJK-juniorit Kulta 6-1 (5-1) 16 min 1-0 David Bogesic 18 min 2-0 David Bogesic 23 min 2-1 Seeti Korpi 24 min 3-1 Joel Skogberg 31 min 4-1 Oliver Nordberg 35 min 5-1 Oliver Nordberg 44 min 6-1 David Bogesic

SJK-junioreiden kulta –joukkue ei Närpiön matkaltaan saanut mukaan kuin pelikokemusta. Kotijoukkue voitti P12-ikäluokan Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Ykkösen ottelun nimittäin tylyin numeroin 6-1 (5-1).

Peli oli käytännössä ratkennut jo puoliaikaan mennessä kotijoukkueen pommitettua viisi maalia. Toki vieraat pääsivät peliin mukaan Seeti Korven maalilla ottelun 23. minuutilla Kraftin oltua David Bogesicin kahdella maalilla johdossa.

Osuma ei kuitenkaan kauhean kauan ilahduttanut, sillä jo seuraavalla peliminuutilla Joel Skogberg vei Kraftin uudelleen kahden maalin johtoon.

Joukkueen seuraava ottelu pelataan 16.5. Wallsport Areenassa VPS-junioreita vastaan.