Neljäs voitto putkeen

SJK-j – KPV 4-2 (3-2)05 min 0-1 Jusa Ihalainen10 min 1-1 Aatu Kujanpää11 min 2-1 Onni Valakari35 min 2-2 Rasmus Wassborr36 min 3-2 Matti Lähde50 min 4-2 Emil Pannula

B-junioreiden vahva meno ikäluokan I divisioonassa syyskierroksella jatkuu. Neljäs peräkkäinen voitto irtosi KPV:sta tiukan väännön jälkeen. Ensimmäisellä puoliajalla joukkueet tulittivat maaleja kasapäin ja tauolle mentiin kotijoukkueen yhden maalin johdossa.

Vieraat aloittivat maalinteon jo kamppailun viidennellä peliminuutilla, mutta SJK-j iski takaisin Aatu Kujanpään ja Onni Valakarin viimeisteltyä minuutin sisään kahdesti.

KPV ei luovuttanut, vaan Rasmus Wassborr toi vieraat tasanumeroihin 35. minuutilla. Aivan kuin KPV:n osumat olisivat aina antaneet sykäyksen kotijoukkueelle, sillä vain minuuttia myöhemmin Matti Lähde vei mustanuttuiset taukojohtoon.

Toisen puoliajan viidennellä minuutilla Emil Pannula puolestaan teki numeroiksi 4-2. Tuon osuman jälkeen ei enää maaleja nähtykään ja näin kotijoukkueen voittoputki sai jatkoa.