NFF vei kärkimatsin

Norrvalla FF – SJK-juniorit 3-1 (3-1)

06 min 1-0 Paulus Mehtonen

19 min 2-0 Einar Wik

25 min 3-0 Shkelqim Xhosa

33 min 3-1 Jonny Lammassaari

Vöyriläinen Norrvalla FF otti vakan otteen P15 -ikäluokan Alusarjan voitosta kaadettuaan SJK-juniorit ensimmäisen puoliajan maaleillaan. Kevätkierrokselta ansaittujen bonuspisteiden johdosta NFF:llä on nyt kahden pisteen etumatka sarjan kärjessä kakkosena olevaan vierailijaansa.

Ottelu oli kummallekin joukkueelle syyskierroksen kahdeksas. SJK-junioreille tappio oli syksyn ensimmäinen

Kotijoukkue ehti hankkiutua jo kolmen maalin johtoon ensimmäisen 25 minuutin aikana. Tuo johto riitti kuin riittikin, vaikka Jonny Lammassaari toikin vieraat peliin mukaan ennen taukoa. Vielä kun kotijoukkueen Jakob Finnström katseli suoraa punaista 38. minuutilla pääsi SJK-juniorit pelaamaan yhden pelaajan ylivoimalla koko toisen jakson.

Sitä ei kuitenkaan joukkue kyennyt tällä kertaa hyödyntämään ja näin Norrvalla FF sai revanssin kärsittyään syyskierroksen ensimmäisessä kohtaamisessa Seinäjoella 1-0 -tappion.