Niukka tappio Napapiirillä

RoPS – SJK-juniorit 3-2 (1-1)14 min 1-0 Tuomas Leppäkangas15 min 1-1 Iiro Hautala43 min 2-1 Tuomas Kaukua49 min 3-1 Rasmus Degerman (rp)73 min 3-2 Topias TuomilehtoB-junioreiden Ykkösen Lohko C:n kärkikamppailu päättyi lopulta niukasta isäntäjoukkue Rovaniemen Palloseuran eduksi Napapiirillä. Tulosta ei liioin voi moittia epäoikeudenmukaiseksi, sillä kyllä kotijoukkue tuon verran parempi oli ja vahvisti näin asemaansa sarjan kärkikaksikossa. Myös vierasjoukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju oli näillä linjoilla.- RoPS ansaitsi voittonsa ollen parempi joukkue kentällä. Meillä oli vaikeuksia saada syöttöjä omille pelaajille RoPS:n vahvan prässin takia, Hietaharju kertoi.Vaikka kotijoukkue pelin voittikin iskettyään toisella puoliajalla kahdesti reilussa viidessä minuutissa, taistelivat mustapukuiset kuitenkin ihan mallikkaasti.- Kyllä pojat kuitenkin yrittivät loppuun saakka taistellen todella hyvin, eikä se tasurikaan ollut kaukana loppuhetkillä. Nyt kuitenkin kävi näin, jatkoi Hietaharju.Vieraiden maaleista ottelussa vastasivat ensimmäisellä puoliajalla onnistunut Iiro Hautala ja toisessa peräkkäisessä ottelussa maalannut Topias Tuomilehto.- Täytyy kuitenkin ihan rehellisesti todeta, että tänään hävittiin paremmalle joukkueelle, tiivisti Hietaharju tunnelmat.Tappio jätti SJK-juniorit tasapisteisiin Tervareiden kanssa kolmannelle sijalle sarjassa. RoPS ja Ilves/2 ovat keränneet 18 pistettä seitsemästä ottelustaan. SJK-junioreilla on kahdeksasta pelistä 15 pinnaa, kuten myös Tervareilla.SJK-junioreiden seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina 18. kesäkuuta Prunttimäessä sarjakärki Ilves/2:ta vastaan ja se on samalla kevätkierroksen viimeinen koitos.