Nollakutoset Piispalassa

Nollakutoset vietti viikonlopun Piispalassa FC Vaajakoskenn ja Jyväskylän Jalkapalloklubin järjestämässä 11v11 turnauksessa.

Mukana oli kahdeksan joukkuetta: VJS/2, KuPS/2, Komeetat, Jaro, FCV/JJK Yj A, FCV/JJK Yj B, MP ja SJK. Turnauksen saldona oli kolme voittoa ja kaksi tappiota, maaliero 16-9 ja lopulta sija 5.

Yksittäiset tulokset:SJK – FCV/JJK YJ A 1-3 (0-2)SJK – VJS/2 0 – 2 (0-0)SJK – KuPS/2 6 – 2 (4-2)Sijoitusottelu 5-8:SJK – FCV/JJK YJ B 9 – 2Sijoitusottelu 5-6:SJK – KuPS/2 1-0 rp (0-0 varsinainen peliaika)

"Turnaus palveli valmistautumista kohti kesän PSL-pelejä ihan hyvin. Päästiin kolmen viikon harjoitusjakson jälkeen jälleen mittamaan tasoa ja näkemään poikia tositoimissa. Pelit oli kaikki hyvin hallussa ja pelillisesti painettiin jokaisessa ottelussa kovasti niskan päälle, ainoastaan KuPS/2 vastaan sijoitusottelussa ensimmäinen jakso pelillisesti jätti parantamisen varaa. Mutta sekin parani toiselle jaksolle, ehkä jopa turnauksen parhaaksi. Harmitusta aiheutti ensimäisten kahden pelin tulokset, jotka kääntyivät tappioiksi epäonnisesti. Näissä peleissä päästettiin liian helppoja maaleja, joita ei saisi päästää, varsinkaan kun pelit kovenevat. Kuitenkin kokonaisuudessaan tyytyväinen saa olla, koska pitkässä juoksussa nämä vain alkavat kääntyä positiiviseen suuntaan tulostenkin valossa, kun pelaat hyvin niin tulokset seuraavat sitä. Yksittäisissä otteluissa näitä vain voi sattua."

"Kokonaisuudessaan kausi on alkanut oikein hyvin ja treeneissä ollaan saatu nostettua vaatimustasoa korkealla ja täytyy sanoa pojille, että jokainen tekee töitä kovalla halulla mennä eteenpäin ja on halua oppia uusia asioita mitä ison kentän peli tuo tullessaan tälle ikäluokalle. Kehityskäyrä on hyvässä suunnassa ylöspäin ja nyt täytyy pitää vain huoli siitä, että se pysyy siinä suunnassa.", tuumasi ikäryhmän vastuuvalmentaja Arttu Aromaa paluumatkalla Piispalasta.