Nollakutoset Vöyrillä

Nollakutoset kävivät sunnuntaina Vöyrillä yhdellä ryhmällä Norrvallan kevätturnauksessa. Turnauksessa pelattiin 4 normaalimittaista peliä (2×20 min), joista 3 ulkona tekonurmella ja 1 hallissa.

Ekassa pelissä oli vastassa Jurva-70. Pelissä pallon ja pelin hallinta oli selkeästi heti alkuminuuteista lähtien SJK:n hallussa, mutta maalinteko vain osoittautui perin haasteelliseksi. Ensimmäisellä puoliajalla oli ainakin 3 tolppaa, ylärima, useampia läpiajoja, vastustajan maalivahdin loistavia pelastuksia, välillä oli puolustajan pää maaliviivalla oikeassa paikassa… Pieni maltti maalintekotilanteissa, niin peli olisi taputeltu jo ensimmäisellä puoliajalla.

Toisella puoliajalla saatiin lopulta maali jo johtoasema kulmapotkusta. Paine pysyi vastustajan päässä, mutta kuten niin usein näissä: Jos et itse tee, niin vastustaja tekee. Kaveri sai myötätuulen avustamana pari juoksupalloa mistä pääsivät lopulta kuittaamaan pelin voiton 2 – 1.

Hyvän lounaan jälkeen toisessa pelissä tuli vastaan I-JBK Adidas-hallissa. Pelinä hyvin samankaltainen kuin ensimmäinenkin, mutta yhdellä isolla erolla: Nyt käytettiin maalipaikat hyödyksi. SJK pelasi hyvin korkealla, ja prässäsi ylhäältä joka aiheutti vastustajalle suuria hankaluuksia. Pelistä täysin ansaittu 10 – 2 voitto.

Kolmannessa pelissä tuli vastaan mustasaarelainen FC Komu. Pelin alkuosa oli Komun lievähköä hallintaa, heidän viedessä kaksinkamppailut pääsääntöisesti. Pari onnekasta pomppumaalia, ja yksi juoksupallon seurauksena tullut läpiajomaali, ja tilanne oli vastustajalle 3 – 0.

Tämän jälkeen herättiin hieman myös pelaamaan, ja saatiin jo kavennus 2-3:een. Loppuun asti ei kuitenkin kiri kestänyt, kun Komu sai jälleen juoksupallolla läpiajon ja loppulukemiksi 2 – 4. Tässä pelissä oltiin kokonaisuutena liian kilttejä, ja varottiin kaksinkamppailuja.

Viimeisessä pelissä tuli vastaan isäntäjoukkue Norrvalla FF, ja päästiin jo pelaamaan hieman paremmissa sääoloissakin kun aurinko alkoi hieman lämmittää. Hyvin samantyylinen peli kuin Komua vastaan: Alku oltiin unella, ja vastustaja pääsi tekemään 2 nopeaa maalia ennen kuin herättiin pelaamaan. SJK teki seuraavat 3 maalia, ja pääsivät johtoasemaan. Norrvalla tuli kuitenkin tasoihin, hieman paitsiolta haiskahtaneella maalilla ja valitettavasti vielä lopussa pääsivät keskeltä puolustajien välistä läpi, ja tekivät vielä loppulukemiksi 4 -3 Norrvallan eduksi.

Neljäs normaalimittainen peli yhteen päivään alkoi jo selkeästi näkymään pelaajien liikkeissä molemmin puolin, ja pelin lopputulos oli enemmän kiinni taistelutahdosta. Tasainen peli, jossa tulos olisi voinut olla toisinkin.