Huomenna se starttaa

SJK-junioreiden B-junnujen kausi kesän Ykkösessä starttaa huomenna joukkueen matkustaessa lyhyen reissun vieraspeliinsä Vaasaan. Siellä vastaan asettuu jo SM-karsintasarjassa tutuksi tullut IFK Vasa.

Ainakaan puitteista ei pelin taso tule jäämään millään tavalla kiinni, sillä ottelu pelataan uudella Elisa Stadionilla alkaen klo 12.00.

– Hieno juttu, että sarjat alkavat taas ja pelit jatkuvat. Huomenna mennään tosiaan Vaasaan VIFK:n vieraaksi, aloitti joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju.

– Pojat ovat treenanneet viime aikoina todella hienolla asenteella. Pettymys SM-karsintasarjan tulokseen ei ole näkynyt treeneissä lainkaan, kertoi Hietaharju viitaten viimeisen ratkaisevan ottelun karvaaseen tappioon Kuopiossa.

– Muutama loukkaantuminen kiusaa ryhmää, mutta muuten meillä ei ole suuremmin ongelmia, jatkoi Hietaharju.

Vastaan asettuva IFK Vasa ei ole missään kohtaa ollut helppo vastustaja SJK-junioreille. Ennen joulua pelatussa treenipelissä maaleja ladottiin Vaasassa urakalla ja matsi päättyi 4-4. Seuraavaksi vaasalaiset kävivät hakemassa harjoitusottelusta voiton Wallsport Areenasta numeroin 3-1. SM-karsintasarjassa SJK-juniorit olivat jo viemässä pinnoja mukanaan, mutta lisäajalla isännät tasoittivat pelin lukemiin 2-2.

– Joukkue on asettanut tuloksellisia ja pelillisiä tavoitteita alkaviin sarjoihin ja näitä tavoitteita kohti me teemme päivittäin töitä. Kauden käynnistyessä meillä on hyvät fiilikset. Pelejä tulee tiiviiseen tahtiin, mutta uskon meidän olevan valmiita aloittamaan sarjat, lisäsi Hietaharju, jonka suojatit osallistuvat siis myös Vitoseen.