Rankku ratkaisi Vaasassa

IFK Vasa – SJK-juniorit 1-0 (0-0)

SJK-junioreiden kausi B-junioreiden I divisioonassa alkoi vierasottelulla Vaasan Elisa Stadionilla. Isätnäjoukkue IFK Vasa pystyi puristamaan pisteet lukemin 1-0, mutta tappio jäi todellakin kaivelemaan, sillä ratkaisu syntyi ottelun lopussa pilkulta.

– Se ei todellakaan ollut mikään selvä juttu. Kaveri hyppäsi ja naureskeli päälle. Näin voi toki käydä, mutta harmittahan se paljon. Toisaaaalta, tappiosta huolimatta pelissä oli paljon hyvääkin, joukkueen vastuuvalmentaja Jyri Hietaharju, sanaili ottelun jälkeen. "Jylppy" ei juurikaan suostu tuomareita arvostelemaan, mutta nyt tuli hiukan pyyhkeitä siihen suuntaan.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hienokseltaan vierasjoukkueen, mutta vastaavasti kotijoukkue hallitsi toista jaksoa.

– Tasainen matsi se oli. Kyllä IFK vei tosiaan toista puoliaikaa, mutta ihan hyvin mekin pelasimme ja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla maalipaikkojakin oli ihan hyvin, jatkoi Hietaharju.

Topparipari Aapo Kuivila – Juho Korkeala sai koutsilta kiitosta, kuten myös vasempana pakkina pelannut Nuutti Salo.

Jo alkulämmöillä Leevi Oksanen sai pienen krampin selkäänsä ja Matias Vainionpää tällin jalkaansa. Molemmat jouduttiin myös vaihtamaan pois jo ensimmäisellä puoliajalla.

– Siinä tuli kolhuja alkulämmöillä, eivätkä pojat pystyneet jatkamaan. Myös Juho Korkealan selkä hiukan kramppasi ja hänetkin vaihdoimme ennen loppua pois. Tästä jatketaan kohti ensi viikonloppua, jolloin Kemin Palloseura tulee vastaan B-junnuissa lauantaina ja Vitosessa Korsnäs FF:n Kakkosjoukkue sunnuntaina, tiivisti "Jylppy".