Nollakutosten PSL-kevätkierros pakettiin

Nollakutosten kevätkierros PSL-pelien osalta päättyi lauantaina Vaasassa, kun vastaan tuli KuPS ja Jippo. Pelit pelattiin melkoisen kauniissa ja kuumassa kesäsäässä Vaasan uusilla Nya Ehnvallenin ja Variksen tekonurmilla. Ennakolta odotettavissa oli 2 varsin erilaista peliä luonteeltaan: Ensimmäiseen peliin tuli vastaan KuPS Kuopiosta, joka on hallinnut sarjaa ja on erittäin kovatasoinen ryhmä.

Jälkimmäiseen peliin tuli vastaan Jippo, joka taas piti sarjan viimeistä paikka hallussaan, ilman sarjapisteitä. Pelin tulokset ja vastuuvalmentaja Arttu Aromaan kommentit pelien jälkeen:

KuPS YJ – SJK-j YJ 3 – 1 (1 -1)

0 – 1 12 min Anton Iso-Tuisku

1 – 1 13 min Eero Salo

2 – 1 55 min Ahmad Alseikh Mohamad

3 – 1 58 min Ahmad Alseikh Mohamad

"Parhaita näkemiäni -06 ikäluokan pelejä. Laadukasta vastustajaa vastaan poikien asenne ja taistelutahto oli kunnossa. Eka 20min oltiin parempia ja sitten näkyi Kupsin laadukkuus tekemisessä ja jouduttiin ottamaan vastaan, mutta poikien puolustaminen oli laadukasta eikä päästetty vastustajaa aivan mahtaville paikoille. Toisella jaksolla tuli myös hyvä 5-10min kestänyt jakso, jossa olis pitänyt viheltää ainakin yks rankkari kahdesta mahdollisesta.. Laadukas hyvä vastustaja kuitenkin lopussa rankaisi kulman jälkitilanteesta ja lopussa vielä kaunisteli. Kokonaisuutena hyvä, kehittävä matsi"

SJK-j Yj – Jippo-j Yj 7 – 1 (4-1)

1-0 14 min Feeli Peurala

2-0 21 min Aleksi Naamanka

3-0 22 min Aleksi Naamanka

3-1 25 min rp Erol Erguner

4-1 30+1 min Oliver Metsälä

5-1 44 min Aleksi Naamanka

6-1 54 min Anton Iso-Tuisku

7-1 58 min rp. Anton Iso-Tuisku

"Pelin alku väsynyttä, mutta alun jälkeen kun päästiin hereille niin alettiin tunnistaan hyvin tiloja kentällä ja käytettiinkin niitä.

Ensimmäisellä jaksolla oltiin suoraviivaisia, kun siihen mahdollisuudet oli ja toisella pystyttiin etenemään linja kerrallaan hyville paikoille.

Loppulukemat myös kertoo onnistuneesta pelistä."

Näihin kahteen peliin päättyi PSL:n kevätkierros SJK:n nollakutosten osalta. Lopputurnauspaikka jäi tämän ryhmän osalta tänä vuonna saavuttamatta. Pelejä on vielä muilla sarjan ryhmillä jäljellä, ja viimeisistä paikoista tullaan käymään vielä tiukka taistelu JJK:n, Komeettojen ja Ajaxin välillä. SJK:n taakse sarjassa tulevat jäämään Jippo, Jaro ja Kokkola YJ.

"Ensimmäinen ison kentän sarja meidän -06 pojille ja tasonmittarina kova PSL. Tässä ikäluokassa mun mielestä täytyy olla tyytyväinen sarjan tasoon, sillä sarjassa monta laadukasta joukkuetta, jotka tekevät hyviä asioita ja pelaajat ovat laadukkaita. Tavoitteena oli tietenkin lopputurnauspaikka, joten tuloksellisesti ei voi siis tyytyväinen olla."

"Pelilliseen tekemiseen olen kuitenkin todella tyytyväinen ja poikien päivittäiseen tekemiseen. Taso on noussut huimasti ja kun kaikki saadaan irti peleissä myös koneesta niin pystytään haastamaan ja tarjoamaan hyvä ottelu kaikille sarjan joukkueista. Tulokset seuraavat varmasti jos pysytään tällä tiellä.", summasi vastuuvalmentaja kevätkierrosta.

Nollakutosten osalta kesän pelit jatkuvat vielä Vaasan Piirin P13 Kolmosessa. Lisäksi pelaajia on myös mukana Jalaksen YJ-ryhmässä P13 Ykkösessä. Seuraavana viikonloppuna 2 peliryhmää lähtee Vierumäen Urheiluopistolle Kuusysin järjestämään turnaukseen.