Ratkaisu ensimmäisellä puoliajalla

SJK-juniorit v Ponnistus 3-1 (3-0)

11 min 1-0 Sami Viljanen

39 min 2-0 Joni Rintatalo

44 min 3-0 Sami Viljanen

47 min 3-1 Jussi Laapio

SJK-juniorit vahvisti asemiaan Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosen kärkitaistelussa perjantai-iltana Prunttimäessä. Vieraaksi saapunut Lapuan Ponnistus tarjosi kuitenkin todella hyvän vastuksen, vaikka käytännössä pelin ratkaisu nähtiinkin jo ensimmäisellä puoliajalla.

Lohkon tiivein puolustus nimittäin sai hyvät lähtökohdat toiselle jaksolle kotijoukkueen hankkiuduttua kolmen maalin johtoon jo ennen taukoa. Sami Viljanen, joka pelasi kauden neljännen ottelunsa, nosti maalisaldonsa viiteen osumaan osuttuaan ensimmäisen kerran jo 11. peliminuutilla ja lisättyään kotijoukkueen johdon kolmeen maaliin 44. minuutilla.

Viljasen maalien välissä onnistui Joni Rintatalo kamppailun 39. minuutilla tekemään numeroiksi 2-0. Ponnistus sai kavennusmaalinsa aikaan heti toisen puoliajan alkuun. Kokenut pelimies, Jussi Laapio, kavensi loppunumeroiksi 3-1 kun virtuaalinen tulostaulu ilmoitti peliajaksi 47. minuuttia.

Sarjan kärkikaksikko Norrvalla FF ja SJK-juniorit on nyt nykäisyyt viiden pisteen eron kolmantena olevaan Kungliga Wasaan. Kaksikolla on pelattuna seitsemän ottelua ja molemmat ovat voittaneet kaikki vastustajansa.

SJK-junioreiden osalta sarja jatkuu keskiviikon vieraspelillä Vaasassa, missä kohdataan Vitosesta tutuksi tullut toinen sarjanousija, ABC/Strömsö.