Nollanelosille voittoja Jyväskylästä

SJK-JJK 4-1 (2-0)

Ensimmäisessä pelissä aamulla vastaan asettui tuttu JJK. Aikaisempien kohtaamisten perusteella odotettavissa oli tiukka koitos kahden pelaavan ryhmän välillä.

Ottelun alussa näytti hetken siltä, että SJK:n poikien jalat olisivat jääneet bussiin. Koneet kuitenkin lähtivät kuin lähtivät loistavasti käyntiin ja kentällä nähtiin alun jälkeen aggressiivinen, taisteleva ja periksi antamaton SJK.

Kun peliä oli pelattu reilu 10 minuuttia Vili-Verneri Tuisku antoi sivuvaparin, josta Luukas Ventelä ohjasi pallon varmasti sisään. Vielä ensimmäisen puoliajan loppupuolella Onni Mannila antoi loistavan kulmapotkun, joka leijaili vastustamattomasti maalivahdin käsien kautta suoraan sisään. Puoliajalle mentiin näissä 2-0 lukemissa.

Toisella puoliajalla varsin hyvätasoinen peli meinasi mennä jännäksi kun vastustajan Veeti Paananen pääsi karkaamaan maalintekoon. Toista puoliaikaa oli pelattu vajaa 15 minuuttia, kun Vili-Verneri Tuiskun lähettämään sivuvapariin Aapo Heikkilä leijaili omissa korkeuksissaan puskien SJK:n jälleen kahden maalin johtoon. Vielä viisi minuuttia ennen täyttä aikaa Eemeli Honkola täräytti Luukas Ventelän Laukauksen paluupallon sisään.

JJK antoi kovimman pelillisen haasteen tähänastisista PSL peleistä. Ottelun yhtenä teemana oli boxipelaaminen molemmissa päissä. Tässä onnistuttiin loistavasti, 3 maalia erikoistilanteista. Puolustuslinja Veeti Ristilä, Aleksi Leppämäki, Aapo Heikkilä ja vähän oudolla paikalla pelannut Elias Hyytinen suoriutuivat pelistä hienosti.

Taustaryhmä oli todella tyytyväinen poikien peliin.

Komeetat-SJK 0-15 (0-5)

8’ Atte Kiviluoma (Onni Mannila)

12’ Vili-Verneri Tuisku (Onni Mannila)

18’ Miro Koskiniemi (Vili-Verneri Tuisku)

23’ Eemeli Honkola (Samuli Vuorela)

28’ Vili-Verneri Tuisku (Veeti Ristilä)

35’ Eemeli Honkola (Luukas Ventelä)

36’ Miro Koskiniemi (Luukas Ventelä)

38’ Eemeli Honkola (Kaapo Kangaskokko)

39’ Luukas Ventelä (Eemeli Honkola)

42’ Kaapo Kangaskokko (Eemeli Honkola)

44’ Kaapo Kangaskokko (Eemeli Honkola)

49’ Eemeli Honkola (Elias Hyytinen)

51’ Miro Koskiniemi (Luukas Ventelä)

53’ Kaapo Kangaskokko (Luukas Ventelä)

58’ Aapo Heikkilä (Eemeli Honkola)

Toisessa pelissä SJK kohtasi isäntäjoukkueen Komeetat. Ottelusta kehkeytyi varsinainen SJK:n maali-iloittelu. Jos joskus on SJK:ssa ollut kautta linjan maalinteko ongelmana, tässä pelissä se ei ollut ja verkko soi melko hyvällä prosentilla. Normaalisti maalissa pelaava Saku Kankaanpää debytoi tässä pelissä oikeana pakkina ottelun lopussa, syötöt omille 100%.

Vaikka toisessa pelissä haastetta ei kauheasti ollut, toivottavasti onnistumiset ruokkivat tuleviin koitoksiin.

PSL pelit jatkuvat ensi sunnuntaina 4.6 Kokkolassa.