Nollaseiskoilla maalijuhlat

SJK-juniorit/07 v Malax IF/06 8-3 (4-3)13 min 0-1 Filip Fröding19 min 0-2 Oliver Smeds21 min 1-2 Hugo Roos25 min 2-2 Hugo Roos26 min 3-2 Hugo Roos29 min 3-3 Filip Fröding34 min 4-3 Ilari Kangasniemi61 min 5-3 Arttu Matilainen67 min 6-3 oma maali69 min 7-3 Akseli Aaltonen70 min 8-3 Klaus HuhtalaSJK-junioreiden nollaseiskat jatkoivat maalijuhliaan vuotta vanhempien Vaasan Piirin Kakkosessa kukistamalla Malax IF:n tiukan ensimmäisen puoliajan jälkeen lopulta selvin numeroin. Muutamaa päivää aiemmin oli Ilmajoen Kisailijat saanut kyytiä peräti 12 maalin verran. Nyt joukkue pommitti kahdeksan osumaa.Nousemalla ensimmäisellä puoliajalla Hugo Roosin kolmella peräkkäisellä kuuden minuutin sisään syntyneellä maalilla 3-2 -johtoon kahden maalin takaa joukkue heräsi taistelemaan voitosta. Vaikka Filip Fröding vielä illan toisella maalillaan tasoittikin pelin, meni SJK-junorit toisen puoliajan viimeisellä kympillä menojaan viimeistellen neljä maalia.Voitto tarkoitti sitä, että joukkueella on vielä mahdollisuus nousta ikäluokan Ykköseen, jonne lohkoin voittaja kevätkierroksen jälkeen etenee. Sarjaa johtaa nyt VIFK, jonka SJK-juniorit vielä kohtaa ennen kevätkierroksen päättymistä. Tällä hetkellä SJK-junioreiden nollaseiskat ovat sarjassa kolmantena 15 pisteellään yhdessä kakkosena olevan Kraftin kanssa. VIFK:lla pisteitä on 18.Seuraavaksi joukkue kohtaa sarjassa kuudentena olevan Kyrön Voiman 19.6. Prunttimäessä.