Nollaseiskoille reilu voitto

SJK-juniorit v Kanuunat 4-0 (1-0)14 min 1-0 Lassi Harju (rp)37 min 2-0 Jimi De Ruyter51 min 3-0 Eero Pöyhönen56 min 4-0 Arttu MatilainenSJK-junioreiden nollaseiskat ottivat reilun voiton Suomen Palloliiton Vaasan Piirin P12-ikäluokan Kakkosen ottelussa Seinäjoen Raviskalla Kauhavan Kanuunoista.Numeraalisesti ottelu oli ensimmäisen puoliajan ihan tiukka, sillä vain Lassi Harjun rankkarista tekemä osuma erotti joukkueet tauolla toisistaan.Toisella puoliajalla Jimi De Ruyter tuplasi kotijoukkueen johdon. Eero Pöyhönen ja Arttu Matilainen kaunistelivat loppunumeroita vielä ennen päätöstä.Sarjataulukossa joukkue on nyt sijalla neljä kolmen pisteen päässä sarjaa johtavasta VIFK:sta. Kraftilla ja IK:lla on sama pistemäärä kuin SJK-junioreilla, eli kaikki kolme joukkuetta ovat yhdeksässä pisteessä.