Selvä tappio Vaasassa

VPS-j v SJK-j 6-2 (4-1)09 min 0-1 Oliver Metsälä14 min 1-1 Oskari Järvinen22 min 2-1 Iiro Ala-Heikkilä24 min 3-1 Olavi Keturi34 min 4-1 Aleksi Jylhä49 min 4-2 Oliver Metsälä57 min 5-2 Olavi Keturi64 min 6-2 Olavi KeturiVPS-junioreiden nollakutoset olivat liian vahvoja P13-ikäluokan Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Ykkösen ottelussa Sorsantien kentällä. Jo tauolla ottelu oli isännille 4-1.Vaikak SJK-junioreiden nollakutoset menivätkin johtroon Oliver Metsälän maalilla, tulitti kotijoukkue ensimmäisen puoliajan neljä seuraavaa maalia. Toisella puoliajalla Metsälä erätteli ottelun toisella osumallaan hiukan vierasjoukkueen orastavia toiveita, mutta kotijoukkueen Olavi Keturi täydensi kahdella maalilla hattutemppunsa ratkaisten ottelun.Tappio oli SJK-junioreille ensimmäinen tässä sarjassa kuluvalla kaudella. Joukkueella on kolmesta matsista nyt kuusi pistettä.