Tylyä kyytiä Raviskalla

SJK-junioreiden nuorisoseuran urheilijat jäivät kirjaimellisesti jalkoihin Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Vitosen kamppailussa IF Hoppetia vastaa surkealla alustalla Seinäjoen Raviradalla. Numerot kirjattiin vierasjoukkueelle 5-0 (2-0).Vierasjoukkueen ilotulitusta voimakkaassa tuulessa pelatussa ottelussa johti entinen VIFK:n teinitähti Simon Karvonen, joka pommitti punapaitaisen vierasjoukkueen viidestä osumasta neljä.  Avausmaalista vastasi Joel Ljung.Ottelu lähti heti alusta pieleen, sillä pallo oli jo kamppailun ensimmäisellä peliminuutilla Onni Pelkkikankaan vartioimassa maalissa. Paljon paremmin ottelu ei jatkunut, sillä noin kymmenen minuuttia myöhemmin vierasjoukkue oli iskenyt jo toistamiseen pallon verkkoon, vaikka pelasikin vastatuuleen. Ja vielä todella vahvaan sellaiseen.Juuri kovin paljon paremmin ei alkanut toinenkaan puoliaika, sillä Simon Karvonen toimitti taas pallon kotijoukkueen verkkoon. Myöhemmin samainen kaveri taituri illan kolmannen ja neljännenkin maalinsa. Kaiken lisäksi Hoppet sai pallon vielä kahdesti kotijoukkueen maalipuihin, eli rumemmatkin numerot olivat todella lähellä.Julma kotitappio oli melkoinen nöyryytys lauantaina haetun hienon vierasvoiton jälkeen. Kotijoukkue ei ollut missään vaiheessa erityisen vaarallinen. Aatu Metsä-Ketelä sai kertaalleen pallon tolppaan ulkosyrjällään vapaapotkusta, mutta siihen jäivät riemunaiheet.Pelillisesti ottelu oli kotijoukkueen kannalta valitettavasti kuin isät vastaan pojat… ja kuten siellä pallokouluiässä, isät pyörittivät peliä miten halusivat. Tällä kertaa isät olivat myös tylyjä, eivätkä antaneet poikien voittaa, niin junnuissa on tapana…..