Nollavitoset nousivat voittoon

SJK-juniorit – FC Kiisto 4-3 (1-2)23 min 0-1 Miska Sirviö24 min 0-2 Kaapo Haapaharju34 min 1-2 Akseli Haapoja37 min 2-2 Tomas Illikainen40 min 3-2 Eero Koivukangas53 min 3-3 Miska Sirviö62 min 4-3 Akseli HaapojaSJK-junioreiden nollavitoset nousivat hienosti voittoon vaikeasta asemasta P13-ikäluokan Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Ykkösen ottelussa Kyrkösjärven tekonurmella vaasalaista FC KIistoa vastaan.Vierasjoukkue hankkiutui Miska Sirviön ja Kaapo Haapaharjun osumilla ensimmäisellä puoliajalla kahden maalin johtoon. Akseli Haapoja kuitenkin nosti omalla maalillaan isännät maalin päähän ennen taukoa.Toisella puoliajalla kotijoukkue käänsi kamppailun numeroihin 3-2 Tomas Illikaisen ja Eero Koivukankaan maaleilla, mutta Miska Sirviö nosti vieraat toisella osumallaan vielä tasoihin.Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan Akseli Haapojan illan toinen osuma synkeähkössä illassa ratkaisi kamppailun SJK-junioreille.Voitto oli syyskierroksen ensimmäinen SJK-junioreiden kärsittyä ensimmäisessä kamppailussaan tappion Kauhavan Kaanunat YJ:lle numeroin 2-5. Seuraavan kerran SJK-junioreiden nollavitoset pelaavat elokuun 8. vieraillessaan Vaasassa IFK Vasan vieraana.