Nollavitosten talvikaudesta

SJK:n 05-syntyneissä on tällä hetkellä 23 pelaajaa, joista neljä pelaajaa harjoittelee tällä hetkellä -04:n kanssa.  Harjoitukset ovat talvikaudella olleet tiistaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin Wallsportilla ja perjantaisin ollaan treenattu yhdessä 06-ikäluokan kanssa Halkosaaressa ja Seinäjoki Areenan B-osassa. Halkosaaressa harjoituksia pojille on ansiokkaasti vetänyt Kangaskokon Sanna. Joukkueen talvikausi on ollut hieman rikkonainen harjoittelun osalta, sillä pelaajilla on ollut paljon loukkaantumisia, sairasteluita ja muita menoja.

Ensimmäiset ottelut pelattiin joulukuun alussa Pietarsaaren miniturnauksessa, jossa oli mukana pelaajia myös Sepsistä ja Virkiästä. Siellä vastassa oli OLS, Jaro ja GBK. Turnauksen saldona oli kaksi voittoa ja yksi tappio. Maaliskuun lopussa olimme myös Valkeakoskella turnauksessa kahdella joukkueella. Täällä mukana oli myös Sepsin ja Virkiän pelaajia. Kilpasarjassa tuli viidestä ottelusta kolme voittoa ja kaksi tappiota. Haastesarjassa viidestä ottelusta tuli kaksi voittoa ja kolme tappiota. Haastejoukkueella oltiin myös tammikuussa SISU-cupissa Seinäjoki areenassa, josta SJK-05 otti turnausvoiton voittamalla kaikki kolme otteluaan turnauksessa.

Yksittäisiä harjoitusotteluita haaste- ja PSL-joukkueen kanssa on myös pelattu talven aikana:

10.12 SJK-Jaro 4-2

16.12 Ilves-SJK 10-1

27.1 SJK-VPS 1-2

4.2 SJK-JJK 6-2

22.2 Kanu-SJK 2-4

11.3 SJK-Jaro 7-1

11.3 SJK-JJK 6-2

17.3 SIF-SJK 5-0

18.3 VIFK-SJK 1-9

Tulevana kesänä pelaamme kolmessa eri sarjassa: P13 Kakkonen, P14 Ykkönen ja Puolen Suomen Liigassa. Puolen Suomen Liigassa ja P14 Ykkösessä meillä on yhteisjoukkue Virkiän ja Sepsin kanssa. Tulevana sunnuntaina alkaa myös piirisarja, kun P14 Ykkösessä Wallsportille tulee vieraaksi Kauhajoen Karhu.

Tulevalla kaudella tavoitteena on opettaa pojille ison kentän pelaamista, sillä PSL ja P14 Ykkönen pelataan isolla kentällä ja ainoastaan P13 Kakkosta pelataan pienellä kentällä. Kaikki sarjat ovat selvästi eri tasoisia, joten jokaiselle pelaajalle löytyy varmasti riittävän haastavia pelejä kauden aikana. Suurin osa pelaajista pääsee varmasti kauden aikana pelaamaan myös ison kentän pelejä. Tavoitteena kaudelle on varmasti se, että peli kehittyy jatkuvasti kauden edetessä. Ensi kaudella siirrytään myös kokonaan isolle kentälle, joten tällä kaudella voidaan jo valmistautua siihen. Tavoitteena on myös se, että jokainen pelaaja menee myös yksilötasolla eteenpäin.

Jokaisen sarjan kevätkierroksen ottelut näet alla olevasta linkistä:

https://www.palloliitto.fi/tulospalveluarkisto/joukkue&118474&vaajp18&P13L

Tervetuloa kentän laidalle seuraamaan SJK:n 05-syntyneiden otteita!

Linkki 1