Nollayseillä mainio leiripäivä

SJK-junioreiden 09-syntyneet pojat viettivät mainion leiripäivän torstaina. Päivä aloitettiin klo 10 harjoituksilla Kyrkkärin tekonurmella. Varta vasten tilatussa hienossa säässä kelpasi harjoitella teknistä taitoa pallon kanssa. Väliin vedettiin pieni tanssikisa taustalla pauhaavan musiikin tahdissa.

Treenien jälkeen suunnattiin Törnävän koulun ja kartanon hienoihin rantamaisemiin, jonne joukkueen taustatiimi oli loihtinut hienon ruokailupaikan maittavine eväineen. Jos legendaarinen Energialiigakioski Vasen pakki on maineensa veroinen, niin tätä voisi luonnehtia sitten vaikka Oikeaksi laidaksi. Sen verran herkulliset eväät nimittäin oli! Ruoan jälkeen oli hetki vapaa-aikaa, minkä osa käytti heittelemällä uistinta.

Vatsat täynnä jatkettiin koulun saliin, missä katsottiin videoklippejä joukkueen peleistä sekä opiskeltiin hieman pelin periaatteita. Iltapäivän harjoituksessa näitä asioita käytiin sitten kentällä läpi. Päivä päättyi puoli neljältä poikien yhdessä laulamaan SJK:n kannatuslauluun, mikä kuului varmasti koko Simunan alueelle. Uimaan ei valitettavasti päästy Kyrkösjärven vallanneen sinilevän takia.

Päivä oli kaiken kaikkiaan onnistunut! Hieno sää toki kruunasi kaiken, mutta muutenkin kaikki sujui mainiosti. Lähes kaikki joukkuuen pojat olivat paikalla, ja seuran suurimmasta staffistakin peräti 12. Tällaista tapahtumaa voi aidosti suositella muillekin ikäluokille. Sen verran oli iloisia ilmeitä koko päivän ajan!

Ja tuosta vielä videotakin…

VID-20200718-WA0000