Norrvalla FF liian vahva

Norrvalla FF v SJK-juniorit 6-2 (2-0)32 min 1-0 Sam Karlsson33 min 2-0 Luqman Kassim50 min 3-0 Luqman Kassim54 min 4-0 Viktor Björkstrand56 min 4-1 Joni Rintatalo59 min 5-1 Abdisalam Ahmed Abdullahi61 min 6-1 Abdisalam Ahmed Abdullahi68 min 6-2 Niko Hietaharju

Varsin kapealla materiaalilla matkassa ollut SJK-juniorit sai perinteistä juhannussaaän kyytiä, eli hyytävän kylmän selkäsaunan Oravaisissa.

Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Nelosta johtava isäntäjoukkue Norrvalla FF karkasi ensimmäisellä puoliajalla minuutin sisällä kahden maalin johtoon kokeneen Sam Karlssonin ja sarjan maalipörssiä johtavan Luqman Kassimin iskettyä pallot verkkoon 32. ja 33. minuuteilla.

Toisella jaksolla NFF ratkaisi pelin Kassimin iskettyä illan toisen maalinsa 50. minuutilla ja Viktor Björkströmin maalattua vain neljä minuuttia myöhemmin tilanteeksi jo 4-0.

Joni Rintatalon kavennus 56. minuutilla jäi lyhytaikaiseksi iloksi, sillä Abdisalam Ahmed Abdullahi teki kahden minuutin sisään kaksi lisämaalia ja näin oltiin jo numeroissa 6-1.

SJK-juniorit kavensi vielä Niko Hietaharjun toimesta 68. minuutilla, mutta se ei riittänyt pelastamaan vieraita.

NFF näyttää karkaavan omille teilleen Nelosessa. Joukkue on voittanut kaikki pelaamansa 11 ottelua ja etenee vääjäämättömästi kohti sarjanousua puhtaalla pelillä.