OLS niukasti parempi

SJK-j – OLS 0-1 (0-0)

61 min 0-1 Lasse Ikonen

SJK-junioreiden C15 aloitti Oulun turnauksensa Puolen Suomen Liigassa niukalla tappiolla erittäin hyvälle Oulun Luistinseuran joukkueelle Pateniemen tekonurmella. OLS on pelannut sarjassa jo kolme ottelua ja voittanut ne yhteismaalein 11-0. SJK-junioreille lauantain ottelu oli toinen. Tlillä on nyt voitto ja tappio.

– Se oli kyllä tiukka ja tasainen ottelu, jonka ensimmäinen jakso oli meidän. Saimme kolme paikkaa hyvän prässin ansiosta ja maalivahti saatiin ahtaalle ja tekemään virhe. Niistä ei vaan saatu palloa sisään. Tuolla arvioitiin että yksi maali on tässä pelissä ratkaiseva ja niin siinä sitten kävi lopulta räikeän harhasyötön myötä, harmitteli joukkuenjohtaja Jarmo Haukilahti ottelun jälkeen.

– Se on tietenkin sanottava, että toinen jakso oli kaverin. Meillä tuli paljon huonoja syöttöjä ja hävittiin kaksinkamppailut keskikentällä, jatkoi Haukilahti.

Lisäajalla SJK-junioreiden tasoitus oli vielä todella lähellä, sillä pallo toimitettiin vapaapotkusta ylähirteen. Siitä huolimatta on myös sanottava, että tappio ei tullut missään nimessä huonolle joukkueelle.

– Tästä vain kohti huomenna pelattavaa Keski-Suomi United peliä ja siinä on tavoitteena voitto ja kome pistettä, tiivisti Haukilahti ajatukset.