OPS niukasti parempi

OPS – TP-Seinäjoki 1-0 (0-0)86 min 1-0 Ville VäisänenHistoria toisti itseään siinä mielessä, että lähes päivälleen vuosi sitten TP-Seinäjoki hävisi Oulun Castrénissa OPS:lle lukemin 1-0. Samat olivat numerot tälläkin kertaa Kakkosen Lohko C:n kamppailussa. Valitettavasti vain ottelu ratkesi vierasjoukkueen kannalta aivan loppuminuuteilla kotijoukkueen Ville Väisäsen lauottua pallon verkkoon ottelun 86. minuutilla. Näin OPS siirtyi lohkon kärkeen kahden pisteen erolla PS Kemiin, joka jäi 2-2 –tasapeliin Sepsi-78:aa vastaan.Tappion myötä voitaneen myös todeta, että nyt kärkikaksikon kiinnisaaminen on enää teoreettisella tasolla, joten loppukaudeksi TP-Seinäjoelle lankeaa kiusanhengen rooli.Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue oli ehkä hivenen vallitsevampi osapuoli, mutta todelliset tekopaikat olivat kortilla kummallakin joukkueella. Vieraiden maalissa Tero Kinnunen joutui venyttämään yhden mainion torjunnan pitäen kuitenkin maalinsa puhtaana.Toisella puoliajalla TP-Seinäjoki sai pelin paremmin haltuunsa, mutta palloa ei saatu maaliin hyvistäkään paikoista, joista paras siunaantui Mikael Muurimäelle.”Se oli kova ottelu, mutta se oli kyllä odotettavissakin. Mielestäni pystyimme laittamaan OPS:lle todella hyvin kampoihin ja pelillisesti olimme aivan samaa tasoa kun ajatellaan, millainen joukkue heillä on”, pohti ottelua päävalmentaja Thomas Dunne kamppailun jälkeen.Kokonaisuutena Dunne oli omiensa esitykseen varsin tyytyväinen, mutta tietenkin tappio jäi harmittamaan. Sitä enemmän harmitti Lasse Männikön erittäin paha loukkaantuminen, jonka vuoksi mies vietiin sairaalaan. Vaikuttaa pahasti siltä, että kausi on paketissa Määnikön osalta.”Se oli sellainen 50-50 –tilanne, jossa Lasse tuli pahasti alas. Hän loukkasi oikean kyynärpäänsä ja vasemman olkapäänsä. Olkapää ei ollut niin paha kuin kyynärpää, mutta pelkään, että edessä on minimissään kuukauden sairausloma. Mahdollisesti siinä menee jopa koko kausi”, tuskaili Dunne luottomiehen menettämistä telakalle.TP-Seinäjokea ei onni ole suosinut tällä kaudella kolhujen kanssa. Vammoja on ollut enemmän kuin keskisuuri sisällissota yleensä aiheuttaa. Männikön lisäksi TP-Seinäjoki menetti ensi viikon ottelusta Kraftia vastaan myös varoituksen takia pelikieltoon joutuvan Tiitus Lehtisen.”Siltä näyttää, että aika kapealla nipulla mennään jatkossakin. Huomenna lähtee muutama kaveri pelaamaan toisen pelin Helsinkiin”, lisäsi Dunne.Kotijoukkueen näkyvimmät ottelussa olivat vahvasti pelannut maalintekijä Ville Väisänen, sekä etutopparina erinomaisesti esiintynyt Harri Saarela. TP-Seinäjoen parhaaksi nousi myös etutoppari, Lehtinen.TP-Seinäjoki: Tero Kinnunen, Tero Mäntylä, Tiitus Lehtinen (v), Petri Niemi, Mikko Väänänen, Lasse Männikkö (v, 50. Anssi Syrjämäki, v), Jarkko Mäki-Maunus, Henri Saranpää (74. Abdullahi Danjouma), Jere Jääskeläinen, Juha Eteläaho, Mikael Muurimäki