Oranssit ysivitoset tasapeliin

Oranssit ysivitoset tasapeliin TP-Seinäjoen ysivitoset pelasivat eilen P13-ikäluokan I divisioonassa vierastasapelin Närpiön Kraftia vastaan numeroin 3-3 (3-2) johdettuaan vielä tauolla.TP-Seinäjoki aloitti ottelun vahvasti mennen johtoon jo minuutin pelin jälkeen Eetu Saranpään jatkettua suoraan ilmasta Janne Silvosen hienon keskityksen maaliin. Maalin jälkeen Kraft sai otetta pelistä ja painosti hienokseltaan kunnes pystyi tasoittamaan ottelun 18. minuutilla.Kraftin tasoituksen jälkeen puolestaan Oranssi heräsi ja pallo pelattiin laitaa pitkin vastustajan kenttäpuoliskolle, josta sivurajaheiton jälkeen Jaakko Vihanta keskitti maalille ja pallo ajautui Jesse Sarajärvelle, joka tykitti vieraat 2-1 –johtoon 20. minuutilla.Tästä neljä minuuttia ja Kraft sai pallon toimitettua vierailijan rangaistusalueelle jossa vapaaksi jäänyt keltapaita tasoitti 2-2. Kraftin tasoituksen jälkeen TP-Oranssin jalat alkoivat toimia ja Aleksi Leppänen pääsi Jesse Sarajärven syötöstä puolittaiseen läpiajoon josta vierailijat siirtyivät taas maalin johtoon pelikellon näyttäessä 27. minuuttia.Toisen puoliajan alkupuoliskolla molemmilla joukkueilla oli mahdollisuus maalintekoon TP:n ollessa kuitenkin hallitsevampi. Kraftin harvat hyökkäykset olivat kuitenkin aina vaarallisia ja 41. minuutilla keltapaidat tasoittivat numeroiksi 3-3.Ottelun lopun TP Oranssi painosti kovasti ja pari tuhannen taalan paikkaakin oli mutta tällä kertaa ei onnistunut.Ottelu pelattiin Närpiön keskuskentällä joka oli huonossa kunnossa, kova ja muhkurainen. Tämä vaikutti molempien joukkueiden syöttöpeliin,Varsinkin kentän keskialueella jossa hyvätkin syötöt maata pitkin saivat pallon poukkoilemaan hallitsemattomasti.Kun kevätkierrosta on jäljellä kaksi ottelua TP-Seinäjoki Oranssi johtaa sarjaa tappioitta pisteitä 13. Toisena VIFK White 12p, kolmantena Kraft 11p, neljäntenä VPS Valkoinen 7p ottelun vähemmän pelanneena.Syyskierroksella jatkaa neljä parasta joukkuetta aluesarjaan jossa mukaan liittyvät Keski-Pohjanmaan neljä parasta.