P15 voittoisa Pietarsaaressa

FF Jaro – TP-Seinäjoki 2-3 (1-2)06 min 0-1 Janne Silvonen07 min 0-2 Tuomas Lähdesmäki21 min 1-2 Hassan Abditah Ali41 min 2-2 Brook Fondusa58 min 2-3 Jesse IsosaariTP:n C15-ikäryhmä aloitti kautensa aluesarjan vierasottelulla Pietarsaaren Jaroa vastaan. Tuloksena oli Tellushallista makea vierasvoitto maalein 2-3.TP:n kevätkierros on haastava, sillä kolmessa ensimmäisessä ottelussa kohdataan Keski-Pohjanmaan kova kolmikko, joista siis Jaro oli ensimmäisenä vuorossa. Ensi viikolla vastassa ovat KPV vieraissa ja GBK kotona. Nämä joukkueet toimivat myös hyvinä mittareina joukkueelle, onhan Jaro ja GBK varmistaneet paikkansa kesän Kai Pahlman -lopputurnauksessa.TP lähti peliin pienellä ryhmällä, sillä mukana oli vain 13 pelaajaa, joista muutama oli vielä toipilaan kirjoissa. Peli alkoi TP:n painostuksella ja ensimmäinen maali syntyikin jo pelin 6. minuutilla Janne Silvosen jatkaessa kulman jälkitilanteessa päällään pallon maaliin.Minuuttia myöhemmin Tuomas Lähdesmäki laukoi 25 metristä pallon takaylänurkkaan. Janne Silvosen illan toinen maali hylättiin paitsiona.Tämän jälkeen Jaro sai pelistä otteen. Liekö alun nopeat maalit syynä, mutta TP lopetti pelaamisen. Jaro sai ansaitun kavennuksen lievästi paitsiolta haiskahtaneessa tilanteessa. Yhdellä tuomarilla paitsioiden viheltäminen on hankalaa, mutta kaiken kaikkiaan nuori B-ikäinen tuomari selvisi ottelusta kunnialla. Toisen puoliajan alussa Jaro tasoitti kaukolaukauksella. Tämä herätti TP:n uuteen taisteluun ja ote siirtyi pikkuhiljaa vierasjoukkueelle. Niinpä ottelun 58. minuutilla pelipaikkakohtaisen kierrätyksen ”uhriksi” joutunut Jesse Isosaari siirsi hienon syöttökuvion jälkeen maalin edestä TP:n johtoon. Joukkue kesti erinomaisesti Jaron viime hetken painostuksen koko joukkueen mahtavan puolustusasenteen vuoksi ja takaiskuilta vältyttiin.Joukkue: Valtteri Peitso, Matti Rantala, Joona Lautamaja, Joona Niemelä, Jaakko Vihanta, Aleksi Leppänen, Tuomas Lähdesmäki, Jesse Sarajärvi, Patrik Puhtimäki, Janne Silvonen, Elias Ahde, Jesse Isosaari, Petteri Puumala, Julius Heikkilä