P95 aloitti aluesarjan voitolla

FC YPA – TP-Seinäjoki 0-3 (0-0)52 min 0-1 Joona Lautamaja (Elias Ahde)58 min 0-2 Joona Niemelä70 min 0-3 Matti Rantala (Elias Ahde)C15-ikäryhmä aloitti syksyn aluesarjan vierasottelulla Ylivieskaan, jossa vastaan asettui nousijajoukkue Fc YPA. Pelistä oli kotiin tuomisina selkeä voitto tuloksella 3-0 (0-0).Peli pelattiin erinomaisessa kunnossa olevalla PPO Areenalla äärimmäisen helteisissä olosuhteissa. Vastustajan ja tuomarin kanssa päädyttiinkin pitämään ylimääräiset, koko joukkueen juomatauot puoliaikojen puolivälissä.Liekö helle ja pitkä, kuuma bussimatka vaikuttanut, mutta varsinkin pelin ensimmäinen puoliaika oli vierailta melkoista hölkkää. YPA tyytyi pelaamaan vahvuuksillaan, eli puolusti koko joukkueen sumpulla tarkoituksenaan iskeä vastaiskuilla tarvittava maali. Nämä yksittäiset nousut hoiteli TP:n puolustus tyylikkäästi viimeisenä lukkonaan nuoremmasta ikäluokasta lainattu maalivahti Mikko Lampinen, joka pelasi jo viime viikon Kokkola cupissa joukkueen mukana.Puoliajalla joukkueen valmennusryhmä herätteli joukkuetta pelaamaan omalla tasollaan. Joukkueelta nähtiinkin selkeä tasonnosto ja tulosta alkoi syntyä. Joona Lautamaja vapautti joukkueen tekemällä kauniilla ohjauksella ensimmäisen maalin. Erikoista oli, että kaikki maalit syntyivät kulmista puolustajien viimeistellessä osumat. YPA tarjosi miehekkään vastustuksen ja voi taktiikan onnistuessa yllättää muita aluesarjan joukkueita.Paluumatkalla saimme todistaa uutisiinkin päässyttä ukkosmyrskyn aiheuttamaa tuhoa Kaustisilla. Koko kylän keskusta näytti olevan kaatuneiden puiden ja revenneiden kattopeltien sekamelskaa. Sähköt olivat poikki keskustan alueelta, joten kaivattua pysähdystä ruokailemaan ei voitu suorittaa.