Paha rasti Napapiirillä

SJK-junioreiden B-junnuilla on melkoinen rasti ratkaistavanaan Napapiirillä sunnuntaina pelattavassa B-junioreiden I divisioonan kamppailussa, jossa vastaan asettuu jo talvikaudella tutuksi tullut Rovaniemen Palloseura.

RoPS oli talvella yksi parhaista joukkueista, jonka SJK-juniorit kohtasi. Jollakin mystisellä tavalla joukkue ei kuitenkaan edennyt SM-sarjaan sen enempää kuin huomenna Susivoudin tekonurmelta pisteitä hamuava vierailijakaan.

Tällä hetkellä RoPS on kuitenkin sarjataulukossa kakkosena 15 pisteellään, eli samalla pistemäärällä kuin minkä SJK-juniorit on onnistunut napsimaan kasaan. RoPS on kuitenkin pelannut yhden matsin vähemmän kuin SJK-juniorit  ja kärjessä oleva Ilves/2, jolla on kolme pistettä enemmän kuin sunnuntain taisteluparilla.

Helmikuussa pelatussa ottelussa SJK-juniorit nappasi ottelussa kahden maalin johdon sittemmin pelihommat lopettaneen poikien maajoukkuehyökkääjä Emil Pannulan ja Juska Päivänurmen osumilla. RoPS otti kuitenkin pelin sen jälkeen halttunsa ja nousi 2-2 -tasapeliin Juho Hyvärisen ja Rasmus Degermanin maaleilla.

Sunnuntain matsi on siis kliseemäisesti jollakin tavalla kuuden pisteen kamppailu, vaikka loppupeleissä kolme pinnaahan siinä kuitenkin on voittajalle vain tarjolla.

Ottelu alkaa klo 13.00.