Ellu mukana turnausvoitossa

Elias Ahde pääsi tuulettamaan todella loistavaa turnausvoittoa SUomen U21 -joukkueen kaadettua isäntämaa Ukrainan rangaistuspotkukiulpailussa Kiovassa Valeri Lobanovski -turnauksen finaalissa.

Ottelun varsinainen peliaika päättyi maalittomana japilkuissa Suomi vei täyspotin numeroin 5-3.

Seinäjoen Jalkapallokerhoa Veikkausliigassa edustava "Ellu" pelasi ottelun ensimmäisen puoliajan tehden tauolla tilaa FC Interin Benjamin Källmanille.

Rankkukilpailussa SUomen joukkueesta onnistuivat FC Lahden Mikko Kuningas, FC Twenten Richard Jensen, FC Interin Benjamin Källman, HJK:n Sebastian Dahlström ja FC Midtjyllandin Kaan Kairinen.

Myös SJK:n Obed Malolo pelasi ottelussa tehden tilaa Aapo Mäenpäälle 69. minuutilla.