Pahlman jatkui voitolla

Pahlman jatkui voitolla31.07.2009Ammulla Ilvekselle hävinnyt TP-Seinäjoen ysinelosten joukkue nousi suosta iltapäiväottelussaan turnauksen järjestävää porvoolaista FC Futuraa vastaan ottaen selvän 3-0 (1-0) –voiton.Maalinteon ottelussa aloitti Aleksi Ahde komealla läpiajo-osumallaan jo ottelun toisella minuutilla. Toista puoliaikaa oli ehditty pelata puolestaan vain kolme minuuttia kun Sammy Saarinen oli asialla vieden vieraat kahden maalin johtoon. Lopullisen niitin ottelun ratkaisulle tarjoili ensimmäisenkin maalin viimeistellytAleksi Ahde.Päivän ensimmäisessä ottelussaan FC Futura oli hävinnyt lohkon neljännelle joukkueelle, HJK:lle, selvästi 5-0. TP-Seinäjoki puolestaan kohtaa HJK:n lauantaiaamuna klo 10.00.”Pojat olivat pitäneet oman pienen palaverinsa aamun ottelun jälkeen ja saaneet sitä kautta hengen päälle. Peli oli koko ajan hallinnassa ja kokonaisuutena matsi oli oikein hyvä”, kiitteli joukkueen otteita verbaaliakrobaatti ja joukkueen taustajoukkoihin kuuluva Arvi Viita.31.07.2009Ammulla Ilvekselle hävinnyt TP-Seinäjoen ysinelosten joukkue nousi suosta iltapäiväottelussaan turnauksen järjestävää porvoolaista FC Futuraa vastaan ottaen selvän 3-0 (1-0) –voiton.Maalinteon ottelussa aloitti Aleksi Ahde komealla läpiajo-osumallaan jo ottelun toisella minuutilla. Toista puoliaikaa oli ehditty pelata puolestaan vain kolme minuuttia kun Sammy Saarinen oli asialla vieden vieraat kahden maalin johtoon. Lopullisen niitin ottelun ratkaisulle tarjoili ensimmäisenkin maalin viimeistellytAleksi Ahde.Päivän ensimmäisessä ottelussaan FC Futura oli hävinnyt lohkon neljännelle joukkueelle, HJK:lle, selvästi 5-0. TP-Seinäjoki puolestaan kohtaa HJK:n lauantaiaamuna klo 10.00.”Pojat olivat pitäneet oman pienen palaverinsa aamun ottelun jälkeen ja saaneet sitä kautta hengen päälle. Peli oli koko ajan hallinnassa ja kokonaisuutena matsi oli oikein hyvä”, kiitteli joukkueen otteita verbaaliakrobaatti ja joukkueen taustajoukkoihin kuuluva Arvi Viita.