Klubi liian vahva Porvoossa

Klubi liian vahva PorvoossaPorvoossa pelattava Kai Pahlman –lopputurnaus jatkui aamutuimaan klo 10.00. TP-Seinäjoki kohtasi lauantaina molemmat ottelunsa voittaneen HJK:n, eikä Klubin voittokulku katkennut tähänkään peliin, sillä sini-valkoiset veivät ottelun nimiinsä 5-1 (2-0).Ensimmäisellä 30 minuutin puoliajalla HJK iski kulmureista päällä kaksi osumaa 11. ja 26. minuuteilla. Toisen jakson alku oli kuitenkin aivan katastrofi pikkupruukilaisten puolustukselle. HJK nimittäin teki alle kymmenessä minuutissa kolme maalia lisää. Ensimmäisellä ja kolmannella minuutilla osumat syntyivät maalin edestä ja yhdeksännelä minuutilla taas kulmurista.Heti tuon viidennen osuman jälkeen TP-Seinäjoki kuitenkin kavensi. Veli-Pekka Pajula nimittäin tulitti pallon verkkoon pienen siirron jälkeen keskiympyrästä sinetöiden näin loppunumerot.”Yllättävän hyvin oltiin sitten lopussa mukana, vaikka vaihdoimme paljon poikia pelin ratkettua. Maaliin tullutJarkko Orava piti lopussa maalin puhtaana, vaikka eikä Miko Saarelaakaan voi syyttää osumista. Kulmuritilanteissa me hävisimme niin Ilvekselle kuin HJK:llekin. Sen näki, että niitä on hiottu”, kertoi faktaa paikan päältä Arvi Viita.Lohkon toisessa ottelussa Ilves kaatoi FC Futuran 2-0 ja näin TP-Seinäjoki sijoittui kolmanneksi lohkossaan. TP-Seinäjoki jatkaa pelejään klo 16.00 ja tuolloin vastaan asettuu toisen lohkon neljänneksi sijoittunut Tervarit-j.