Palkintoja ja infoa

Perjantai-iltana järjestettiin SJK-junioreiden seuran toimijoille illanvietto Elinkeinotalolla. Ihan ensiksi jaettiin palkintoja seurassa kauden mittaan ansioituneille pelaajille ja toimijoille. Pyttyjen jakamisen jälkeen seuran ammattimiehet kertoivat tulevan kauden kuvioista.

Puheenvuoroja käyttivät toiminnanjohtaja Hannu Huillan lisäksi puheenjohtaja Jukka Saarijärvi, valmennusosaamisen kehittäjä Tuomas Nikupeteri, valmennuspäällikkö Jyri Hietaharju, seurakehittäjä Timo Rauhala ja palvelupäällikkö Piritta Pakka.

Oli ilahduttavaa huomata, että jokaisesta ikäluokasta oli edustus paikalla. Sen lisäksi voisi hyvillä mielin lisätä, että väkeä oli paikalla enemmän kuin koskaan aiemmin tällaisessa tapahtumassa. Jotain siis tehdään ilmeisesti oikein.

Virallisten rituaalien jälkeen tarjolla oli pikkuista purtavaa yhteistyökumppani Pizzeria Piikistä virvokkeiden kera ja saunaa sen lisäksi.

Pyttyjä puolestaan jaettiin seuraavasti:

Vuoden junioripelaaja: Oskari VäistöEsimerkkinuori: Aatu HakalaVuoden valmentaja: Arttu AromaaVuoden nappulatoimija: Jouni RintalaAskon maalivahtimalja: Asseri HeinämäkiSJK-perhe: Marja ja Juha-Matti Matilaisen perheTero Mäntylän Respect-palkinto: Jimi MäntyläApollon kiertopalkinto: Juha HarjuJUKAN malja: Atte Tervasmäki ja Jari Kujala