Viikkokalenteri sekä otteluvuorot

Uuden kauden startatessa myös hallivuorot ovat joukkueille uusia. Liitteistä löytyvät Wallsportin ja Bullerin viikkokalenterit sekä otteluvuorot tammikuun loppuun asti.Epäselvissä jutuissa kannattaa olla suoraan seuran toimistolle yhteydessä, eli mikäli huomaatte virheitä tai ongelmia joukkueenne osalta, niin ottakaa saman tien yhteyksiä.

Bullerin otteluvuoro on merkitty listassa punaisella ja suluissa (B).

Otteluvuorot on jaettu joukkueille käyttöön, mutta mikäli et halua tai pysty käyttämään vuoroasi, tarjoa sitä suoraan muille seuramme joukkueille esimerkiksi joukkueenjohtajien Whatsappin kautta. Omalle otteluvuorolle voitte vapaasti sopia harjoitusotteluita tai pelata sisäisiä pelejä. Vuorot laskutetaan toteutuneiden listojen mukaan. Wallsport laskuttaa vuoroista seuraa ja seura laskuttaa joukkueita.

Mikäli haluatte varata Wallsport-areenan kokous- tai muita tiloja joukkueidenne käyttöön, olkaa yhteydessä Henna Hautamäkeen. henna.hautamaki@omaspstadion.fi p. 050 400 18 74

Alla hallihenkilökunnan ohjeistus Wallsport-areenan käyttöön:

Huolehdittehan joukkuelaisten käsien desinfioinnista aina hallille saapuessa, ovensuusta löytyy desinfiointipiste

Pukuhuoneet eivät ole koronaepidemian vuoksi käytössä, turnauksiin teemme näistä erillisen varauksen ja ohjeistuksen

Kenttävuokraan kuuluu 2 isoa maalia sekä 4 pikkumaalia, jos maaleja joudutaan treenien aikana siirtämään, tulee ne siirtää vuoron päättyessä takaisin. Nosto-ovi on uusittu ja se toimii sähköisesti, käyttöohje löytyy ovesta. Ensimmäisillä kerroilla pyytäkää kioskin työntekijä ohjeistamaan tämän käytössä.

Jos vuoron aikana on maaleja siirrelty ja jätetty palauttamatta paikoilleen, laskutamme jokaisesta kerrasta 50€ sakkomaksun

Kuntosalin käyttö joukkueittain tulee myös varata erikseen, treenien aikana muutamien pelaajien kuntosalin käyttö on tottakai sallittua, mutta ryhmävaraukset tulee tehdä erikseen ettei tule päällekkäisyyksiä. Kuntosalin käyttö alle 15 vuotiailta on sallittu vain vanhemman/aikuisen läsnäollessa.

Irtopainojen, kahvakuulien, sekä tankojen vieminen kenttäalueelle on ehdottomasti kielletty ja painot tulee laittaa paikoilleen käytön jälkeen. Kuntosalilta löytyy laitteille tarkoitettu desinfiointiaine ja liinoja ja jokaisen vastuulla on huolehtia laitteiden desinfioinnista käytön jälkeen!

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä Wallsport Areenalle saapuessa ja yleisissä tiloissa liikkuessa, treenien ajaksi tämän tottakai saa ottaa pois

Ensiapulaukku, sekä defibrillaattori löytyy kioskin oikealta puolelta (kentältä katsottuna).

Jos tulee hätätilanne ja tarvitaan ambulanssi, ohjataan se hallin pohjoispuolella sijaitsevan nosto-oven kautta ajamaan halliin sisälle ja virallinen osoite tälle ovelle on: Piilosenkaari.

Wallsportin kalenteri

Bullerin kalenteri