PeFF kumoon – Ysivitoset piirinmestareita

PeFF kumoon – Ysivitoset piirinmestareitaPeFF – TP-Seinäjoki 0–8 (0-5)01 min 0-1 Janne Tuohisaari07 min 0-2 Aleksi Leppänen10 min 0-3 Janne Tuohisaari18 min 0-4 Tuomas Lähdesmäki30 min 0-5 Janne Tuohisaari37 min 0-6 Janne Silvonen48 min 0-7 Janne Silvonen67 min 0-8 Jesse SarajärviYsivitosilla oli kovatasoisen Klaukkalan turnauksen jälkeen helpompaa, kun ohjelmassa oli aluesarjan vierasottelu Pedersöre FF:ää vastaan.Joukkueiden välinen tasoero tuli selväksi heti alkuvihellyksen jälkeen, eikä ottelu ehtinyt vanhentua kuin minuutin, kun Janne Tuohisaari vei vieraat 1-0 -johtoon.Kuusi minuuttia myöhemmin Aleksi Leppänen teki lukemiksi 2-0 ja vain kolme minuuttia edellisestäJanne Tuohisaari 3-0, 18 min Tuomas Lähdesmäki 4-0 ja 30 min Janne Tuohisaari hattutemppuili 5-0. Ensimmäisen puoliajan maalia vartioinut Valtteri Peitso oli toimeton. Puoliaikalukemat kertovat enemmänkin joukkuiden välisestä tasoerosta kuin oranssipaitojen loistokkuudesta, selkeästi heikompi kotijoukkue sai vierailijat välillä unohtamaan joukkuepelaamisen ja kentällä nähtiin lukuisia yksilösuorituksia ja henkilökohtainen maalinälkä kasvoi välillä liiankin isoksi.Toiselle puoliajalle maaliin tuli ysikutosista lainalle tullut Mikko Lampinen, mutta töitä ei ollut Mikolla paljon enempää kuin Valtterillakaan. Sama tahti jatkui toisen puoliajan. 37 min Janne Silvonen kuudes ja 48 min seitsemäs maali. Päätösnumeroiksi 8-0 oranssille teki suoraan kulmapotkusta Jesse Sarajärvi.Ysivitoset varmistivat tämän ottelun voitolla piirinmestaruuden jo ennen päätöskierrosta, mestaruus uusittiin viime vuodelta. Aluemestaruudesta taistellaan kuitenkin päätöskierrokselle saakka, sillä aluemestaruuden vie viimeisen ottelukierroksen tuloksista riippuen joko TP tai GBK.TP-Seinäjoki:Jesse Isosaari, Aleksi Leppänen, Joona Lautamaja, Janne Silvonen, Joona Ala-Hukkala, Tuomas Lähdesmäki, Konstantin Iakovlev, Janne Tuohisaari, Elias Ahde, Lauri Ylinen-Luopa, Jaakko Vihanta, Patrik Puhtimäki, Valtteri Peitso, Petteri Puumala, Jesse Sarajärvi, Mikko Lampinen