Pelilliset ongelmat jatkuvat

Pelilliset ongelmat jatkuvat TP-Seinäjoki – KuPS 0-1 (0-1)TP-Seinäjoen B-juniorien maalinteon tuska jatkui SM-karsintasarjan kotiottelussa Kuopion Palloseuraan vastaan. Pelillisesti toisella jaksolla näkyi jo pilkahduksia paremmasta, mutta kokonaisuutena joukkueella on edelleen suuria ongelmia hyökkäyssuuntaan pelaamisessa ja sitä kautta tilanteiden luomisessa. KuPS:n voitto oli pelitapahtumiin nähden ansaittu, vaikkei senkään esitys pysynyt kasassa koko ottelua.Avauspuolikkaalla TP:llä oli yksi maalintekopaikka, Juho Pajulan kova veto kohti ylänurkkaa Jaakko Lammen kulmapotkun jälkeen. KuPS hallitsi ensimmäistä jaksoa ja siirtyi vajaan puolen tunnin kohdalla johtoon, kun savolaisjoukkue vei kaksi pääpalloa maalin edessä ja Ville Strandman puski pelivälineen verkon perukoille. Vieraille tarjottiin vielä ennen taukoa tilaisuutta kahden maalin johtoon Pajulan aiheutettua rankkarin, mutta Benjamin Slotte aavisti pilkun komeasti alanurkasta.Toisella jaksolla peliin tullut Niko Lehdontie ajoi heti räväkästi laidallaan kohti KuPS-maalia ja sai hyvän laukauksenkin aikaiseksi, mutta hieman ohi yläkulmasta. KuPS:n peli katosi ja TP:llä sai otetta, mutta varsinaisia tekopaikkoja kotijoukkue ei hallinnasta huolimatta pystynyt luomaan.TP-Seinäjoki: Benjamin Slotte, Jaakko Lampi, Jukka Ahola, Juho Pajula, Vili Rajamäki, Jyri Reinilä, Samir Bouroussi, Saku Koskinen, Jaakko Vähäpesola, Tommi Haanpää, Juha Ylihärsilä (vaihdosta: Juuso Koskela, Niko Lehdontie, Karri Hiirikoski, Ilkka Jaatinen)