Penkiltä pelastajaksi

Penkiltä pelastajaksi FC Hakan kokoonpanosta penkille pudotettu Toni Lehtinen nousi joukkueensa pelastajaksi siinä mielessä, että päästyään kehiin toiselle puoliajalle ”Tono” iski ottelun avausmaalin Pirkanmaan paikallisottelussa Tampere Unitedia vastaan. Voittoon saakka osuma ei maanantain ottelussa riittänyt, vaan pisteet jaettiin numeroin 1-1. Tälläkään kertaa Ville Pajula ei saanut peliaikaa.Aikaisemmin TP-Seinäjokea edustaneista neljästä Vaasan Palloseuran miehestä kolme oli penkillä ottelun alkaessa Kotkassa FC KooTeePeetä vastaan. VPS ei saanut vieläkään maalitiliään auki, vaan päätyi maalittomaan tasapeliin, joka oli joukkueelle jo kolmas tällä kaudella. Jyri Hietaharju oli kentällä koko ottelun ja 60. minuutilla Jyrki Saranpää korvasi Antonio Inuteilen. Sen sijaan kakkosveskari Janne Ahola ja Ville Ylinen istuivat penkillä läpi ottelun.Kuopion Palloseuran keskikentällä rehkivä Miikka Turunen sai tililleen täydet minuutit Finnair Stadiumille KuPS:n yllätettyä HJK:n maalittomalla tasapelillä.MyPa ja FF Jaro olivat tulessa jo eilen. Jani Luukkonen istui penkillä Rovaniemellä myllykoskelaisten haettua pohjoisesta pisteen numeroin 1-1. Pietarsaaressa kotijoukkue FF Jaro joutui taipumaan kotikentällään IFK Mariehamnia vastaan numeroin 2-1. Markus Koljander istui ottelun kakkosveskarina penkillä, mutta Mathias Kullström pelasi koko ottelun kotijoukkueen paidassa.