Pinnakin parempi kuin ei yhtään

Pinnakin parempi kuin ei yhtään 03.08. Pyry Nokia – TP 1-1 (1-1)11 min 0-1 Marcelo Nunes43 min 1-1 Isto SuomelaTP-Seinäjoen vierasottelu Nokialla oli hermoja raastava kamppailu. Pistekin tuloksella 1-1 (1-1) oli loppujen lopuksi parempi saldo kuin ei ainuttakaan. Pyry Nokia ei suinkaan ole huono joukkue ja pirteästi etenkin kotonaan hyökkäävää ryhmää vastaan joutuu moni joukkue ahtaalle. TP-Seinäjoki iski kuitenkin ensin. Vasemmalta laidalta rakennettu hyökkäys, jossa Warren Kenna keskitti ja Jyri Hietaharju jatkoi pallon Marcelo Nuñekselle päättyi maaliin komean saksipotkun siivittämänä jo 11. Peliminuutilla. Tuo oli taatusti kesän komein osuma ainakin Nuñeksen osalta, jolta maaleja on kovasti kaivattukin. Toivottavasti brassikärki innostuu nyt runkosarjan kriittisillä hetkillä maalintekoon. Kotijoukkue pystyi luomaan muutaman hyvän tekopaikan ensimmäisellä puoliajalla, mutta TP-Seinäjoen puolustus kesti mainiosti ja maalissa JiiPee Kivimäki esitti erinomaisia otteita torjuen mm. Tampere Unitedista lainatun Miikka Kajanderin noston kulmuriksi. Juuri ennen taukoa kotijoukkue pääsi kuitenkin iskemään kuin varkain. Vaikka kapteeni Mika Kallio pitikin hyvin Isto Suomelaa otteessaan, pääsi tämä tuikkaamaan aivan etukulmalla ja pallo muutti juuri sen verran "Kalen" jalasta suuntaa, että se lipsahti ohi "JiiPeen". Toisen jakson paras paikka siunaantui TP-Seinäjoelle, kun Pasi Oksanen ja Marcelo Nuñes pelasivat Jyri Hietaharjun upeaan paikkaan. "Jykä" ampui terävästi, mutta maalivahti Kalle Luoden pelasti hyvin. "Jykä" ehti kuitenkin ensimmäisenä paluupalloon, mutta myös Luode oli hereillä ja tuloksena oli vain kulmuri. "Pyry on tosi paha joukkue, joten kyllä siinä mielessä pinnakin oli parempi kuin se, että olisi hävitty", tunnusti ottelun jälkeen koutsi Asko Ristimäki.