Piritta toimii toimistolla

SJK-juniorit on saanut uutta energiaa toimistolleen, kun Piritta Pakka tuli toimistoassistentiksi seuraan. Hän aloitti työt 6. maaliskuuta vuoden mittaisella määräaikaisella sopimuksella.

Piritan työnkuvaan kuuluvat monenmoiset tehtävät, kuten esimerkiksi erilaiset toimisto-, markkinointi- ja seurasihteerin tehtävät, leirintäalueen tiedotus, myynti ja markkinointi.

Tässä vielä Piritan omin sanoin se, millainen daami meitä kaikkia on auttamassa:

Olen kahden tytön äiti, kotoisin Ilmajoelta. Opiskelin Vaasassa kauppatieteiden maisteriksi ja muutimme mieheni kanssa Seinäjoelle valmistumisen jälkeen. Olin kotona lasten kanssa viisi vuotta ja olen nyt innoissani töihin paluusta. Ennen SJK-junioreille tuloa olin Perintäritarilla työkokeilussa ja kotiäiti-vuosina tein myös opettajan sijaisuuksia. Vapaa-ajalla ulkoilemme perheen kesken, käyn kuntosalilla sekä tykkään myös lukea ja tehdä puutarhatöitä.

Olen SJK-junioreilla toimistoassistenttina vuoden ajan ja kesän leirinnässä. Olen päässyt jo nyt tekemään monipuolisesti erilaisia töitä mm. leirinnän markkinoinnnin suunnittelemista ja erilaisia toimistotöitä. Minut on otettu hyvin vastaan ja olen innoissani siitä, mitä tuleva vuosi tuo mukanaan.

Piritan tavoittaa toimistolta maanantaista keskiviikkoon maililla piritta.pakka@sjk-juniorit.fi tai leirinta@sjk-juniorit.fi, sekä puhelimitse 06 4146585 / 050 3435727. Kesällä Piritanb löytää parhaiten leirintäalueelta.