Pisteet tasattiin

Pisteet tasattiinTP-Seinäjoki – PK-35 1-1 (0-1)SM-sarjan neljänneksi viimeisellä kierroksella TP-Seinäjoen B-nuoret joutuivat tyytymään jälleen vain yhteen pisteeseen, eli edelleen nolla voittoa Prunttimeällä tänä vuonna.TP:n peli alkoi hyvin nihkeästi. Osaltaan siihen vaikutti selkeä vastatuuli, mutta PK tuli paljon virkeämpänä ja päättäväisempänä peliin. Ensimmäisen viidentoista minuutin aikana TP:llä tuli lukematon määrä turhia virheitä. Ensimmäinen kosketus ei toiminut, syötöt olivat liian heikkoja ja liikettä ei meinannut löytyä.Päin vastoin PK painoi kovaa vauhtia TP:n maalia kohti. PK saikin tehtyä johtomaalin 25min kohdalla Aku Vapaan vapaapotkusta, oikealta laidalta, noin 35 metristä tullut pallo oli puoliksi keskitys, puoliksi suora laukaus. Maalissa hyvän ottelun pelannut Toni koivusaari odotti, että joku pelaajista ohjaa pallon eri suuntaan, mutta pallo pomppasikin ilman ohjausta oikeaan ylänurkkaan.TP:n peli ei tästä parantunut, vaan peli koostui maalivahdin pitkistä avauksista ja sitä seuranneista pallon menetyksistä. TP ei päässyt ensimmäisen puoliajan aikana kuin kaksi kertaa vastustajan kuudelletoista, mikä on järkyttävän heikko arvo. Toisaalta PK sai vielä pari tilannetta, muttei mitään vaarallista.Toisen puoliajan alkaessa kotijoukkue pelasi aivan toisenlaista jalkapalloa. Palloa pelattiin enemmän maata pitkin, liikettä tuli valtavasti lisää ja prässi oli paljon korkeammalla. PK:n pelaajat eivät oikein tulleet tämän kanssa toimeen ja TP sai hyvän otteen pelistä.Vaikka yritystä kyllä oli ja pelin hallintakin siirtyi TP:lle, niin maalipaikkoja ei meinannut aueta. Kuitenkin 66min kohdalla TP sai oikealta kulmapotkun, Niko Nauholzin antamaan kovaan keskitykseen korkeimmalle nousi jälleen kerran Henri Huilla, joka puski pallon vastustamattomasti verkon perukoille.Maalin jälkeen myös PK havahtui jälleen pelaamaan ja pelistä tuli hyvin tasaväkinen. PK:n oikea linkki pisti erityisesti silmään aiheuttaen paljon ongelmia hyvin pelanneelle puolustuslinjalle. Yhdessä tilanteessa PK pääsikin yrittämään 4-5 kertaa maalintekoa peräkkäin alle 15 metristä. TP:n pelaajat kuitenkin heittäytyivät eteen minkä vain kerkesivät ja maalivahti jopa riskeerasi suvun jatkumisen yhdessä torjunnoistaan.Kuitenkin lähimmäs maalintekoa pääsi kotijoukkueen Veli-Pekka Pajula, osuessaan tolpan sisäosaan, josta pallo meinasi vielä pompata sisään, mutta lipuikin hieman toisen tolpan ohitse.Toisen puoliajan perusteella TP olisi ansainnut voiton. Kuitenkin kun katsotaan koko pelin kulkua, täytyy myöntää että tasapeli oli TP:lle kohtuullinen tulos.Toni Koivusaari maalissa oli kyllä mies paikallaan pitäen loistotorjunnoillaan joukkueensa piste taistossa mukana. Alakerrassa Niko Nauholz topparina oli loistava, ohjaten joukkueen puolustuspelaamista, katkoen useita palloja sekä halliten ilmatilaa Henri Huillan kanssa, lisäksi Kalle Taimi oikeana pakkina saa olla tyytyväinen päiväpuhteeseensa, ei joukkueessa muutenkaan ollut heikkoa lenkkiä, kaikkien laitettua itseään likoon joukkueen puolesta, tavallaan taistelupiste. Ensi sunnuntaina vastustajaksi saapuukin sarjassa kolmantena oleva OLS, joten ensiviikon ottelu tulee olemaan hyvin ratkaiseva sarjassa sijoittumisen osalta. Ottelu pelataan pruntissa klo 15.00, kaikki kynnelle kykenevät kannustamaan BSM voittoon.TP:n kokoonpano: Toni Koivusaari, Sami Viljanen, Niko Nauholz, Henri Huilla, Kalle Taimi, Teemu Penninkangas, Miikka Korpela, Jesse Jääskeläinen, Akseli metsä-Ketelä, Tommi Kukila, Timo Koivu(34min Veli-Pekka Pajula)