Pisteetön juhannusyö

Pisteetön juhannusyö 21.06. KPT-85 – TP-Seinäjoki 4-2 (2-1)30 min 1-0 Aleksei Zhukov32 min 1-1 Pasi Oksanen37 min 2-1 Kimmo Savolainen56 min 3-1 Kimmo Savolainen64 min 4-1 Jarno Kallijärvi70 min 4-2 Mark JosephTP-Seinäjoen tuloksellisesti heikot vieraspelit jatkuvat edelleen. Kauden neljäs tappio tuli Kemin yöttömässä yössä maalein 4-2 (2-1). Kolean pohjoistuulisessa säässä kentän laidalla ottelua seurasi reilut tuhat katsojaa.Ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet pitivät kovaa tempoa yllä ja tilanteita nähtiinkin kummankin päässä. Vieraat hallitsivat ensimmäiset puoli tuntia ja Mark Josephin kanuunalaukaus kolmestakympistä näytti jo menevän kemiläismaaliin, mutta KPT:n maalivahti torjui pallon kulmuriksi.TP:n painostus katkesi kotijoukkueen avausmaaliin. Alexei Zhukov ampui kaukaa, pallo muutti suuntaa Josephista ja Sami Sinkkonen maalissa oli tilanteessa voimaton. Pruukilaiset kuitenkin kuittasivat lähes heti perään. TP sai vaparin päätyviivalta ja Pasi "Paade" Oksanen laukoi nahkakuulan verkkoon kemiläispuolustuksen kautta.Ilo jäi lyhyeksi, sillä viiden jo minuutin kuluttua KPT-85 siirtyi jälleen johtoon. Zhatjeslav Malakev sai vastahyökkäyksestä pallon laitaan ja heitti keskityksen maalille, jossa Kimmo Savolainen jatkoi sen sisään.Toisella jaksolla vajaan vartin pelin jälkeen Savolainen iski uudelleen. Muuten hyvin pelannut Sinkkonen lähti tavoittelemaan keskitystä kauas maaliltaan, muttei kuitenkaan yltänyt siihen. Näin Savolainen pääsi vapaasti puskemaan pallon verkkoon. Lisää kylmää vettä tuli niskaan, kun Jarno Kallijärvi vie kemiläiset jo 4-1 -johtoon.Neljännen maalin jälkeen KPT ryhtyi varmistelemaan ja antoi pelin hallinnan suosiolla TP:lle. Mark Josephin komea vapari 30 metristä toi hieman lohtua vieraille, mutta hyvästä yrityksestä huolimatta lisämaaleja ei enää saatu aikaan.KPT:n venäläiset Zhukov, Malakev ja Oleg Eprintsev pyörittivät näyttävästi kemiläisten peliä. Mark Joseph pelasi varmoin ottein puolustuksessa ja myös TP:n keskikenttä toimi kohtuullisen hyvin.Pruukilaisluotsi Hannu Rajaniemi oli tappiosta huolimatta tyytyväinen omiensa asenteeseen.- Lukemat mairittelevat kemiläisiä, sillä pari maaleista oli meidän selviä omia virheitä ja avausosuma aika onnenkantamoinen. Pelillisesti ottelu oli tasainen hyvä Ykkösen matsi. Yritys meiltä ei loppunut edes 4-1 -lukemissa. Pojat teki töitä loppuun asti ja siihen olen tyytyväinen, Köppä totesi.