Playmakers käynnistyy kesäkuussa

Euroopan Jalkapalloliiton, eli UEFA:n ja Disneyn motoroima Playmakers -projekti tyttöjalkapallon kehittämiseksi ja lisäämiseksi käynnistyy yhdessä Suomen Palloliiton ja sen valitsemien seurojen kanssa. SJK-juniorit on ylpeä voidessaan kertoa olevansa mukana tässä 5-8 -vuotiaille tytöille suunnatussa kuviossa.

Meidän seurassamme Disneyn Frozen -tarinan kanssa käsikädessä kulkevan 10 harjoituskerran rupeama starttaa sunnuntaina 6. kesäkuuta. Viimeinen harjoituskerta on 15. elokuuta, koska juhannussunnuntai, 27.6., jätetään väliin.

Playmakers etenee sadunomaisesti Frozen -teemalla, eli kyseessä ei ole vain ja ainoastaan jalkapallotreeniä. Ajatuksena kuitenkin on, että kipinä syttyisi pelaamiseen ja kesän jälkeen mukana olleilla on mahdollisuus jatkaa pelaamista ja harjoittelemista SJK-junioreiden joukkueissa.

Kahdeksan ensimmäistä harjoituskertaa kulkevat tarinan muodossa. Kahdelle viimeiselle harjoituskerralle on luvassa mm. turnauspelejä tytöille.

Koko kesän ajan harjoituspaikkana toimii idyllinen Linnanpuiston kenttä aivan Seinäjoen ytimessä.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä MyClubin kautta ja linkki löytyy seuran nettisivujen ylälaidasta. Saattaa olla, että osallistujamäärää joudutaan rajaamaan, joten nopeimmat pääsevät varmimmin mukaan.