Uudenlaista yhteistyötä Värimiesten kanssa

SJK-junioreissa on tapahtunut paljon ja monenlaista lyhyellä aikavälillä. Edelleen tapahtuu paljon ja monenmoista. Yksi esimerkki on se, että nykyään harvan yhteistyökumppanin kanssa niin kutsuttuja sponssihommia hoidellaan enää "nimi ja logo paitaan" -periaatteella, vaan yhteistyö sisältää monia molempia osapuolia hyödyttäviä toimenpiteitä. Ne ajat ovat menneet – ja hyvä niin. Innovaatiot synnyttävät huomattavasti kestävämpää yhteistyötä.

Yksi uudenlainen yhteistykuvio on syntynyt Seinäjoen Värimiesten kanssa. Tavallaan kuvio tuli mukaan yhdessä tyttöjalkapallon rantautumisen kanssa, sillä yli 30 vuotta maalikauppaa tehneen perheyrityksen toimitusjohtaja Marko Ryssy huomasi olevansa seuran nuorimman tyttöjoukkueen huoltaja oman jälkikasvun lähdettyä mukaan futaamaan.

Seuran kannalta hieno homma. Nyt seurassa toivotaan, että tämä on hieno homma myös Seinäjoella ja Vaasassa toimivan yrityksen kannalta, sillä siellä päässä on satsattu kolmivuotisen yhteistyösopimuksen muodossa kivasti. Ottivat ja tekivät nimittäin ihan ihkaoman nimikkopuuöljyn meidän seurallemme ja SJK-Puuöljyn myynti tilitetään 100%:sti seuran junioritoiminnan tukemiseen.

Seuran omaa terasseiden ja terassikalusteiden suojaamiseen sopivaa puuöljyä löytyy nyt Värimiesten Seinäjoen myymälästä (osoite Yhdystie 7). Seurassa toivotaan, että jos moisen artikkelin käyttöön löytyy tarvetta, niin sitten suunta teollisuuslaueelle ja sieltä tarpeellinen määrä pönttöjä mukaan! Se on myös erinomainen ja helppo tapa tukea seuran juniorityötä. SJK-Puuöljyä on saatavilla sekä ruskeana että värittömänä 3 litran purkeissa hintaan 20 €/kpl. Puuöljy on myös sävytettävissä muihin kuultaviin värisävyihin.

Löytyyhän sieltä Värimiesten liikkeestä nyt toki paljon muutakin. Itse asiassa noin 30 henkilöä työllistävästä maalikaupasta on kasvanut merkittävä pintamateriaalin myyjä niin kotitalouksille kuin alan ammattilaisillekin. Oikeastaan kyllä sieltä myymälästä löytyy miltei kaikki mahdollinen yhdellä ovenavauksella, jos pintamateriaaleja remonttiinsa tarvitsee.

Isot kiitokset Värimiehille merkittävästä tuesta SJK:n junioritoiminnalle!

Videolta voi seurata toiminnanjohtaja Hannu Huillan ja toimitusjohtaja Marko Ryssyn jutustelua uudenkarheiden öljypurkkien vieressä.

Linkki 1