Ponnistus nurin helposti

SJK-juniorit v Ponnistus 6-2 (4-0)

21 min 1-0 Tommi Kukila

23 min 2-0 Tommi Kukila

27 min 3-0 Juho Korkeala

39 min 4-0 Sami Viljanen

53 min 4-1 Miika Korpela (rp)

62 min 4-2 Veli-Matti Prinkkilä

76 min 5-2 Joni Rintatalo

82 min 6-2 Joni Rintatalo

SJK-junioreiden Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Neloseen valmistautuva edustusjoukkue kohtasi talvikauden toisessa harjoituskamppailussaan samassa sarjassa pelaavan Lapuan Ponnistuksen.

Vaikka numerot olivat ensimmäisen puoliajan jälkeen selkeät 4-0, ne eivät kerro ottelusta koko totuutta, sillä myös Ponnistuksella oli omat saumansa viimeistellä jo ensimmäisen vartin aikana.

Reilut 20 minuuttia mentiin tasapäin, mutta sen jälkeen kotijoukkue intaantui iskemään neljästi 18 minuutin sisään. Ensimmäiset kaksi maalia iski Tommi Kukila ennen kuin Juho Korkeala ja Sami Viljanen puskivat taukonumeroiksi 4-0.

Toisen puoliajan alussa Ponnistus otti pelin hallinnan ja onnistuikin kahdesti maalinteossa. Ensin SJK-juoniorit antoi lahjaksi pilkun, josta viime kaudella yli 20 maalia sarjassa tehnyt entinen TP-55:n ja SJK-junioreiden pelaaja, Miika Korpela, laukoi voimalla verkkoon ja hiukan myöhemmin Veli-Matti Prinkkilä nosti vieraat kahden maalin päähän.

Lopulta peli kuitenkin ratkesi Joni Rintatalon kahteen maaliin ottelun loppuhetkillä. Rintatalolla oli saumansa tehd useampikin maali, mutta tolpatkin olivat nyt riesana.

Kahdessa ensimmäisessä pelissään SJK-juniorit on pommittanut nyt 12 maalia, mutta tietenkin joukkueen pelaamisessa on vielä paljon tekemistä. On kuitenkin myös muistettava, että ryhmä elää yhä, eikä valmentajakaksikko Miika Asunmaa-Joonas Kuivalainen ole saanut kummassakaan pelissään koko arsenaaliaan kehiin.