Porvoossa taas takkiin

Porvoossa taas takkiinTP-Seinäjoen ysineloset kärsivät päivän toisen tappionsa Kai Pahlman –lopputurnauksessa. Sijoitusotteluiden ensimmäisellä kierroksella vastassa oli oululainen Tervarit-j, joka voitti kamppailun lopulta selvästi 5-0 (1-0).Numerot eivät tällä erää kerro aivan koko totuutta kamppailusta, sillä pelin oltua vielä maaliton, pääsiPekka Jaskari kahdesti puolittaisiin läpiajoihin. Valitettavasti kumpikin retki oululaisalakertaan päättyi samalla tavalla, eli pallo osui tolppaan. Toinen veto jopa kulki palan matkaa maaliviivaa pitkin, mutta se ei juurikaan oranssi-mustille iloa tuonut.Ensimmäisen puoliajan lopulla Tervarit-j sen sijaan pääsi johtoon hieman löysästä vapaapotkusta ja toisella puoliajallakin syntyneet loppunumerot imartelivat selkeästi oululaisia.”Emme olleet niin huonoja kuin numerot sanovat. Hävisimme talvella tälle porukalle 2-0 ja silloin pelasimme turnauksen huonoimman pelimme. Nyt lähdetään kirkastamaan kilpeä Tervareiden toista joukkuetta vastaan aamuyhdeksältä ja tavoitteena on 13. sija”, kertoi paikalta Seinäjoen Ylistaron kylän klaanijohtaja,Arvi Viita.